17423  14. 9. 2010 23:04:57

Masturbace před stykem

Chtěl bych se zeptat když chci v sexu podat lepší výkon je lepší si vyhonit cca(hodiny)pře sexem nebo nemasturbovat třeba 24hpřed sexem? V jakém případě podam lepší výkon děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To sa nedá takto povedať. Pokaiľ pri styku trpíte predčasnou ejakuláciou, tak jednou z možností je aj masturbácia pred stykom (niekoľko hodín pred tým ako dôjde ku styku). Nie samozrejme tesne pred ním, pretože to by ste nemusel podať žiadny výkon z toho dôvodu, že by sa vám penis ani postaviť nemusel.

Komentáře uživatelů ...

15. 9. 2010 5:25:39
To závisí od veku. Mladším mužom sa odporúča, aby predišli predčasnému vyvrcholeniu pred stykom masturbovať prípadne túto praktiku začleniť do predohry. Starším niekedy je vhodnejšie mať najakú pauzu. Všetko závisí od sexuáneho "apetítu" jedinca. Treba skúsiť.
15. 9. 2010 7:54:38
Pokud nemáš problémy s erekcí a stojí ti kdy chceš, tak je zbytečný masturbovat před sexem.Pokud chceš vydržet dlouho, nejlepší je když tě v rámci předehry holka vykouří až do konce, než se ti znovu postaví tak jí uděláš pusou a v druhém kole přijde klasická soulož při kteté vydržíš víc.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie