17427  15. 9. 2010 7:22:02

Bolest při pohlavním styku

Dobrý den. Již zhruba 2 roky, od doby, co jsem poprvé měla problémy se zánětem močového měchýře, mám potíže při pohlavním styku. Někde "tam vevnitř", zhruba kde při styku končí partnerovo penis, mám dost bolestivý tlak spojený s bolestí i análního otvoru. Například styk ze zadu je pro mne teď nemyslitelný, přestože jsem ho vždy vyhledávala jako nejpříjemnější. Čím hlouběji partner vnikne, tím více to bolí. Připadá mi, jako by někdy dosahoval až k mému močovému měchýři a při vnikání do něj prudce narážel. Proto již po několika málo minutách styku mám potřebu močení, nebo alespoň cítím, jako bych měla plný močový měchýř, ale přitom tomu tak není. Je to velice nepříjemný pocit. Také když třeba působím prsty tlak na hráz, tak mě to dost bolí. Tlak nemusí být ani velký.

Od doby, co jsem prodělala zánět močového měchýře, trpním neustále mykózami. K lékaři už nechodím, dostanu vždy hrozné množství antibiotik a mastiček a čípků, které beru třeba i 3 týdny, ale jakmile je přestanu brát a začnu znovu sexuálně žít, problémy jsou zpět.(S partnerem mám nechráněný styk).

Nedokáži se toho zbavit a už jsem takhle přišla o dva partnery, jelikož má nechuť do sexu nás rozdělila. Ale jak na to můžu mít chuť, když mě to bolí a bojím se každého vniknutí?

Prosím, poraďte mi co mám dělat. Předem velice děkuji,
Kateřina

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milá Kateřina, vaše problémy vyplývajú z vašich problémov, ktoré stále nemáte adekvátne poriešené. Rozhodne v čase zápalu by ste žiadny styk mať nemala. Sliznica je zápalom veľmi citlivá a to vám sposobuje spomínané bolesti. Vy sa liečite, do toho súložíte a to ešte aj s ejakuláciou do pošvy, čo úplne narúša jej i tak už porušené pH, takže liečba je úplne zbytočná a bez efektu, ako ste sa i vy sama mohla presvedčiť. Pri takýchto problémoch je nutné preliečiť aj partnera, aj keď on očividné problémy nemá. Treba najskor poriešiť zápal, úplne ho vyliečiť a až potom si možete opäť začať užívať pohl. život ako pred chorobou. Inak to bohužiaľ nepojde.

Komentáře uživatelů ...

15. 9. 2010 14:48:14
no nieco take mam aj ja presne ale tak viete netrenba hned doktorovi napr menej casto sex ...... narazanie sposobuje bolesti a potom mavate aj caste mocenie ,... a ze ste prisla o dvoch partberou .? chapem ze je pre niekoho dolezity sex ale v prvom rade je podla mna laska ... no musi chapat ze ekd su problemy tak pockat .ja mam takeho partnera ze ma tak lubi ze aj ked chce on ja nie pochopi to ... napr dnesna noc mal chut na sex ale ja som zaspavala nechal ma a dali sme si ho rano . tiez mavam bolesti podbrusku
15. 9. 2010 15:29:56
Dva partnery jsem měla po dobu 4 let, ne jen kluky z diskoteky. A prisla jsem o ne, protoze se mi to zhorsovalo a potom jsem na sex nemela chut VUBEC nikdy, to znamena klidne cely mesic i dva pustu. A to uz je pro nekoho moc..
11. 1. 2011 22:57:40
skuste brat mykomax 150 volnepredajny , prvy den 2tabletky a potom cely tyzden po jednej tabletke, a potom preventivne raz za mesiac 1 tabletku, lebo mykoza sa casto vracia. ale najlepšie sa o tom poradit s lekarom. mne to zabralo, a teraz nemam ziadene problem.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky