17465  16. 9. 2010 12:45:07

Problém s erekcí po partnerském problému

Dobrý den S partnerkou se mame velmi rádi a verim, ze spolu zustaneme napořád. V posledni době jsme vsak měli vetsi vstahove problemy, kterymi jsem se velice trapil a ze kterych jsem mel velky stres. Problemy se nam vsak zda se podarilo zdarne vyresit. Avsak od te doby mam problemy (spise psichyckeho razu) pri sexu. Ma partnerka mne velice vzrusuje a s erekci nemam v jeji blizkosti nebo pri jinem neznem kontaktu nevyustujiciho v sex problem. Ale jakmile dojde na predehru, tak ve mne prevlada pocit neklidu, tremi a nedokazu se plne soustredit. Vysledkem toho je nedosazeni erekce but vubec,nebo po delsi chvili. Vim, ze je potreba se hlavne uklidnit, ale zatim se mi to nedari. Prosim mohli by jste mi neco poradit, nejake reseni pro dodani klidu nebo tak neco? Dekuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Aj keď tvrdíte, že to najhoršie máte za sebou a že ste to celé ustáli, tak vo vašom podvedomí to stále je a treba so psychikou mierne popracovať. Pokiaľ cítite, že to sám nezvládate je na mieste vyhľadať odbornú pomoc psychológa. Ten vám buď odporučí terapiu, ako sa s celou situáciou vyrovnať, alebo doporučí nejaké lieky od psychiatra na počiatočné prekonanie problému, ktorý očividne ovplyvňuje vašu erekciu.

Komentáře uživatelů ...

16. 9. 2010 13:42:22
Kolik je vám let a jak dlouho spolu žijete?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie