17482 16. 9. 2010 18:28:33

Test na syfilis

Dobrý den, na přirození se mi udělal malý boláček po třech měsících od toho jsem byla na krevním testu na syfilis, který vyšel negativně. Může test ovlivnit mast framykoin, kterou jsem používala 14 dní a přestala jsem s užíváním 14 dní před krevním testem. Podle mého je to jen lokální antibiotikum, které se vůbec do kreve nedostane, ale pro jistotu se ptám. Můžu testu stoprocentně důvěřovat? A mast framykoin nemá na test žádný vliv?

Kacenka Kacenka [Porodní asistentka] - Nie, framykoin skutočne test na syfilis ovplyvniť nemože, takže výsledku možete plne doverovať.

Komentáře uživatelů ...

16. 9. 2010 19:02:37

Mast působí lokálně, krevní testy neovlivní. Ale jeden test na BWR ještě zcela nevylučuje nemoc. Např. po léčbě musí být test opakově negativní.

16. 9. 2010 19:56:17

Ano to vím jen jsem svůj dotaz zkrátila na konci května po léčbě antibiotiky jsem byla na testu ten byl negativní na konci srpna to je tři měsíce po antibiotikách jsem byla znovu na testu opět negativní.Jen jsem se zapoměla paní doktorky zeptat na ten framykoin,proto se ptám tady jelikož mi paní doktorka řekla,že po dvou negativních testech je vše ok.Tak myslíte,že framykoin nevadí a tyto dva testy jsou dostačující?

16. 9. 2010 19:58:13

Ještě jsem zapoměla napsat,že ty antibiotika v květnu jsem brala na úplně jiné problémy týkající se zubů.

16. 9. 2010 23:36:55

Ano, nebylo to úplné. Framykoin nebyl podstatný, braní antibiotik ano. Pokud byly 2 testy negativní, tak to je OK. Navíc by tu byly další příznaky, důvěřujte ošetřující lékařce.

17. 9. 2010 8:58:58

Děkuji za odpověd pro jistotu jsem dnes volala své lékařce ,také mi řekla ,že framykoin test v žádném případě neovlivní.Bála jsem se ,protože se mi udělal jeden centimetrový červený pupen na břiše.Už se ze mě stává hypochondr :).Tento týden opět beru antibiotika na zánět průdušek tak lékařka říkala,že to může být po antibiotikách a nebo mě jen štípl večer na zahradě nějaký komár.Ještě jednou děkuji za váš čas a vaši odpověd nesmím se tolik hlídat budu věřit testům a neřešit každý pupínek :).

Operace neproběhla úspěšně.

Healthy & Rich, s.r.o. © 2019 (3.0.6305.15317)