17585  20. 9. 2010 14:53:00 - sara17

Dlouhodobe špinění a nasledně krvácení

Dobrý den, už asi půl roku po styku krvacím. Nejdřív to bylo slabe špinění ted je to silnějši. Je mi 23, cytologii jsem mněla v pořádku. Bolesti žadně nemam. Krvacení netrvá dlouho je to jen po styku. Jen asi jednou se stalo, že trvalo asi 3hodiny. Nevim si s tím rady a značně mi to znepříjemnuje vstah. Zadne bradavičky nemam ani nic neobvykleho, co by k něčemu směřovalo, jedine co se mi objevilo je nadmněrné akne. Dekuji za odpověd

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Toto bohužiaľ cez internet nevyriešime. neviem kedy naposledy bola cytológia robená, takže je nutné v takomto prípade vahľadať gynekológa nechať sa vyšetriť. Až on po vyšetrení je objasniť príčinu vášho krvácania. Možno je tam nejaký chronický zápal, ktorý sa navonok nemusí prejavovať nejakými problémami, preto vy okrem toho krvácanie nemusíte mať žiadne problémy, neviem, to musí posúdiť doktor.

Komentáře uživatelů ...

20. 9. 2010 15:14:49
Zdravim vas, ja mam uplne rovnaky problem ako vy. Snazila som sa dopatrat k rieseniu a zistit, co sa moze za tym skryvat. Nic som vsak nezistila. ak sa Vam podari nieco o tom zistit, co je na pricine vzniku tohto krvacania napiste prosim, aby som aj ja vedela. Krvacam nielen potom ako sa pomilujeme ale hlavne vtedy, ak ma priatel uspokojuje rukou /prstami/ je to dost neprijemne. Mam obavy aby to nebol znak dakeho problemu ci choroby.
25. 9. 2010 12:57:06
Určitě dám vědět. Citologie byla naposledy tak pred 3 tydny.....a vyšla v pořadku, preventivně jsem dostala čípky, kdyby nahodou to byla infekce a to taky nezabralo....Ted mne nejspis ceka vyšetření v nemocnici....ale nejvic mně trapí že mi nikdo nemůže říct co by to tak asi mohlo být.... a propo, zapomněla jsem říct že přítelovy se na kuži u přirození udělaly malé bradavičky, kolžní mu na to dala mastičku a taky mu nic neřekla....Na přirození nic nema...Tak nevim..

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie