17592  20. 9. 2010 18:21:21 - stydlivka

Kapičky z penisu u kluka?

Ahojky, včera jsem po první krát honila klukovi penis a tekla mu z něj taková průhledná tekutina, co to je, až potom vystříkl semeno.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Je to tzv. predejakulačná tekutina, ktorou hlavnou úlohou je pripraviť cestu pre spermie a zvlhčenie penisu.

Komentáře uživatelů ...

20. 9. 2010 19:03:16
Stručně a jasně:To byl důkaz, že Váš kluk byl hezky pohlavně vzrušen, lidový název "kapky touhy". Tekutina připravuje cestu pro správny výstrek spermiií.
20. 9. 2010 19:50:26
Stydlivka je mladá dívka, nebo nějaký pedofil? Doporučuji vyfiltrovat její dotazy, z nich mi přijde to druhé. Nejdřív se ptá, od kdy může holka začít masturbovat. Dívky začínají tak v 11-12, někdy dříve. V tomto věku lze očekávat dotaz. Ne od 14-15 leté dívky. Dnes zas píše, že poprvé masturbovala kluka. Takže je jí přes 15 - což zas nejde dohromady s předchozími dotazy, psanými ve stylu mladší dívky. Dotyčný pedofil by se měl držet jedné verze, kolik dívce je. A dle toho dotazy vymýšlet. Těch podivných dotazů je celá řada, žádný mi nepřide normálnější. Někdo, kdo sám váhá se svojí masturbací a o pár dní později nám "dívenka" prohlásí, že už honila penis klukovi. Ne, tady nám píše nějaký "sexuolog", když už nemůže odpovídat jako "pan doktor".
20. 9. 2010 20:32:15
K předchozímu: Kdy že dívky začínají masturbovat? v 11-12? Tak proč furt maminky 4-letých holčiček furt řeší, jak si jejich dcerušky honí pindičku?
20. 9. 2010 21:18:41
Tak jsem si vytáhl všechny příspěvky od Stydlivky a můj závěr je ten: Píše to dívčina (popisuje detaily, které ukazují na to, že je to autorka, nikoliv autor) mladá, snad ještě školou povinná, ale pěkně nadržená. Toho kluka v tomto dotazu si ale vymyslela, je to jen její zbožný sen. Kdyby ho opravdu měla, neměla by potřebu ukájet se v této poradně. (Zdeněk)
20. 9. 2010 22:04:12
K 2 příspěvkům výše. Dívky začínají masturbovat v 11-12 - to jde to dospělou nebo pubertální masturbaci. Někdy masturbují i dříve - to zmiňuji. Pominul jsem i masturbaci v nejmenším věku, není to přesně totéž jako masturbace v pubertě či dospělosti. k dalšímu - ano, možná to píše nějaká puberťačka, nebo slečna starší se zastydlou pubertou a chybějící sexuální zkušeností. Ale myslím, že většinou jde spíš o její sexuální fantazie - od kdy masturbovat, velikost poštěváčku, ženská ejakulace, honila klukovi atd. Nejsem puritán a nevadí mi, když taková dívka se bude na téma bavit na nějakém chatu. Nemá pro to ale zneužívat diskusi, lidi sem píšou se skutečnými zdravotními, sexuálními, rodinnými, psychickými atd. problémy. Vůči těm a vůči týmu, co odpovídá to je nezodpovědné. U flirtu po internetu bych jí jen varoval před dospělými úchyly, pokud se ale bude obscénně bavit se stejně starým, taky nezletilým klukem, tak proč ne.
7. 7. 2011 20:32:00
Kolik let má váš syn?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie