17599  20. 9. 2010 22:06:09

Lze zjistit nevěru výtěrem genitálií?

Dobrý den, jednoduchý dotaz- lze u muže nějakým výtěrem z penisu či podobným vyšetřením zjistit, zda jeho sex.partnerka má i jiného partnera? V minulosti mi bylo totiž řečeno, že u ženy se při gynekologickém vyšetření dá nějakým způsobem zjistit, zda má její sex. partner pohlavní styk pouze s ní. Takže by mě zajímalo, zda je to možné podobným způsobem i obráceně. Velice děkuji za odpověď na tento nestandardní dotaz.
S.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, to nie je možné! Výterom teda vyšetrením sa dá iba zistiť či dotyčný/á má alebo nemá sexuálne prenosnú chorobu, ale nedá sa zistiť, kedy sa dotyčný človek ňou nakazil. Takže jednoduchá odpoveď: Nie takýmto spôsobom sa nevera jednoznačne nedá potvrdiť! Samozrejme ak sú si obaja partneri verní a nikdy nemali iného sexuálneho partnera, tak je skoro vylúčené, aby trpeli nejakou sexuálne prenosnou chorobou, ktorá sa prenáša výlučne len pohlavným stykom. Ak sa u jedného zistí takáto choroba, tak sa dá predpokladať, že bol neverný. To je logické.

Komentáře uživatelů ...

21. 9. 2010 5:39:25
Nereálne!!!! Snáď len vtedy keď by boli 5 sekúnd po styku a urobili by sa stery na ktorých by boli zbytky vzájomných sekrétov. Ale to je hlúposť, že? Tadiaľto cesta zistenia nevera nevedie. Pardón - ešte keby sa vzájomne nakazili a náhodou sa stretli u rovnakého kožného.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie