17628  21. 9. 2010 21:58:56

Nevystříkneme současně

Mám 18 rokov a som gay, s kamóšem si obcas kouťíme jenomže on vzdy vystriekne ako prý a ja nedokážu tak rychle vystťíknout, tak se ptám jestli je něco, co by mne nejak sexuálne povzbudilo a udelalo mne nadrženejším nebo take něco?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak to je problém nie len medzi homosexuálmi ale aj medzi heterosexuálni. Ak sa venujete dráždeniu partnera, nedokážete sa sústrediť a vnímať dokonale to, čo robí on s vaším telom. Odvádza to vašu pozornosť a preto vyvrcholenie prichádza v inú dobu. Ak chcete ejakulovať naraz, tak sa musíte zladiť hlavne vy dvaja. Vy nebuďte tak aktívny a jeho dráždenie prerušujte, ale on naopak nech vás dráždi intenzívnejšie. Možno takto sa vám podarí vyvrcholiť súčasne. Veľa šťastia! :-)

Komentáře uživatelů ...

22. 9. 2010 4:02:13
To se asi sladit nedá, abyste se oba "udělali" stejně rychle a ve stejný okamžik. Zkus u něj to "kouření" přerušovat, ale říkám - abyste dosáhli orgasmu oba najednou, to se asi těžko povede.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie