17678  23. 9. 2010 10:31:49 - mirkes

Rozvod na žádost manželky

Dobrý den, je tomu už více jak půlroku co jsem se rozvedl na žádost manželky. Už 3 měsíce žiji s přítelkyní, která dělá společnici jiným mužům. Po sexuální stránce nemáme žádné problémy. Já jsem něco podobného dělal při studiu na Vojenské střední škole. Už 5 let jsem u speciálních sil armády ČR. Vždy když vidím ty muže s kterýma má strávit nějaký čas, tak bych vyskočil z kůže. Ne jedenkrát jsem se vrátil z kasáran dřív a viděl cizího muže v posteli a měl jsem co dělat abych mu neublížil. S mým vojenským výcvikem bych ho okamžitě zabil. Snažil jsem se jí vysvětlit že mě to štve. Dusím to v sobě a pak vybuchnu nebo to odskáčou kluci v práci. Kolikrát se ptá co mě trápí, vždy odpovím že jsou to starosti v práci. Ale já už nevím co mám dělat. Nechci se tak trápit a rozejít se s ní nechci. Je to žena na které mi hodně záleží a kterou miluji. Vždy když se jí podaří ze mě dostal co mě trápí tak brecí. Proto se vymlouvám, prosím Vás o radu a pomoc.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Monogamie není v naší kultuře žádným samoúčelným zvykem. Je normální, že chceme mít pocit, že ty intimnosti a důvěrnosti mezi námi a neším partnerem jsou opravdu "jenom naše". Bylo by nanejvýš vhodné, abyste byl ke své partnerce otevřený. Nejsou to stresy v práci, co Vás trápí. Ale to, že ona spí s jinými. Je pochopitlené, že Vám její práce vadí. Proberte spolu možnosti změny. Není možné, aby ona svými slzami blokovala možnost otevřeně věci probrat. Prostě neshoda mazi Vámi existuje a je nutné ji řešit.

Komentáře uživatelů ...

23. 9. 2010 20:59:57
Tou spolecnicí myslís vice mene prostitutku, kdyz s nima konci v posteli. Pokud se ona teto prace nechce vzdat, tak by mela asi nejspise eliminovat to, aby si ty ty muze vidal a uz vubec by se nemelo stat, aby si nekoho s ní pristihl v loznici, prece jen máte spolu citovy vztah a je jasné, ze tohle by vadilo kazdemu, kdo opravdu miluje. Jinak pokud ti to vadí tak, ze te nici i myslenky na to, ze je s jinyma byt je to jeji prace, je potreba s ní promluvit, zda-li by si nenasla jinou praci, jen malo partneru u nese to, ze parterka ma i jine sexualni kontakty.Hodne stesti...
25. 9. 2010 11:38:29
To jo ale nejhorší na tom je to, že spolu čekáme dítě. Ká jsem se jí snažil vysvěltit, že mi to vadí a pije mi to krev. Načeš mi odpověděla, že trávím mnohdy celé dny a noci s elitními vojáky z mé skupiny. Ale při které práci by si mohla dovolit 3x dovolenou v zahraničí a luxusní auto a přístup na můj účet. Tam má volnou ruku. Nevadí mi že řádí na účtě. ale ti chlapi.
6. 10. 2010 14:47:19
Je smutne, ze nad lasku a city ste obaja povysili peniaze, pochybujem, ze vas vztah vydrzi, drviva vacsina muzov by slusne povedane stetku doma mat nechcela, su aj ine vhodne povolania, ale robit toto len kvoli dovolenkam a autam...bezduche a primitivne...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy