17703  23. 9. 2010 21:19:58

Mohlo by to být těhotenství?

Zdravím, před 7.týdny jsem dva dny za sebou spala s klukem, nechráněně, ale dal si pozor a nic do mě nepustil. Vzápětí týden na to jsem začala mít takový zvláštní pocity v podbřišku, napětí a pobolívání, jako před menstruací akorá, že se mi to ještě nikdy před tím před MS nestalo, ale záhy na to jsem ji dostala, normálně jako vždy. Pak ale po jejím skončení jsem na sobě začla pozorovat další zvláštní úkazy, začala jsem mít někdy až nehorázný chutě a ty přetrvávají doteď, pořád mám na něco chuť a mohla bych jíst pořád. V podbřišku cítím pořád takový napětí, sice slabí ale je to tam, zvětšily se mi prsa a trpím nadýmáním. Nevím jestli je to tím, že hodně jím, ale pozoruju že se mi malinko zvětšilo břicho, sice jenom trošku ale zvětšilo. Myslíte, že můžu být těhotená i když sem dostala i druhou menstruaci ale o týden později a slabou?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Urobte si test a sama si odpoviete. Osobne si myslím, že nie.

Komentáře uživatelů ...

23. 9. 2010 21:37:45
test, hned zajtra
25. 9. 2010 11:51:04
mám podobný dotaz.Začátkem srpna jsem měla též nechráněný pohlavní styk s klukem,vyklouzl ze mě opravdu na poslední chvíly.Sama si nejsem jistá jestli včas.Ale týden na to se ms objevila,opožděně,ale přece.Proběhla také i druhá menstruace,také slabší a ne tak bolestná jako vždy.Ale nedávno jsem zjistila,že mám neustále potřebu jíst,bolí mě prsa,někdy i bradavky,občas pociťuji i motání hlavy a nevolnost,ale většinou to přejde.Chtěla bych se tady zeptat,zda je možné mít menstruaci v začátcích těotenství?
16. 10. 2010 11:30:42
tak ted už si vážně nevím rady,před týdnem sem měla dostat menstruaci a ještě se nedostavila...prsa mám na dotek citlivý a jsou větší než před tím..chtěla bych si udělat test jenže zatím nebyla příležitost..co si o tom myslíte?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk