17723  24. 9. 2010 16:40:52

Vynechání pilulky ve 2. týdnu

Dobrý den, zapomněla jsem si vzít tabletu ve 2. týdnu braní HA. Vzala jsem si ji po 13 hodinách a jelikož vím, že by se měla vzít do 12 hodin, je tu možnost, že otěhotním? Sex jsem měla naposledy v sobotu, dnes je pátek.
Četla jsem ale, že ve 2.týdnu to nevadí a podle mě není výkyv jedné hodiny (od těch 12) tak hrozný. Dnes jsem si vzala pilulku ráno hned jak jsem si vzpomněla a ještě si vezmu večer-tu, kterou beru denně. Jsem zmatená z informací, v letáku je napsáno, že se mám chránit jinak, ale internet uvádí, že ve 2. týdnu není riziko. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nič zlé neurobíte ak sa 7 dní od urobenia chyby budete chrániť kondómom. Inak by tam veľké riziko otehotnenia byť nemalo.

Komentáře uživatelů ...

24. 9. 2010 16:44:32
Ještě dodám, že se do mě přítel nikdy nedělá, ale stejně nevím, jestli se ted mám chárnit ještě jinak nebo to není potřeba.
13. 11. 2011 21:13:28
Dobrý den beru Minervu a v druhém týdnu ve čtvrtek jsem si zapomela vzít tabletu dva dny na to jsem tabletu vzala správně v sobotu po dvou dnech kdy jsem si zapomela tabletu jsem mela nechránený styk,přítel do me neejekuloval aspon tak to tvrdí on,ale já se bojím že mu neco malo uteklo,dva dny na to jsem chodila na záchod a mela teplotu ale byl to zánet močáku,menstruaci jsem dostala,ale je možné že jsem tehotná,když jsem jsi zapomnela užít tabletu v druhém týdnu dva dny před stykem?Minervu beru 2 rokem a celkove antikoncepci od 16 let.Dekuji za odpoved

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky