17738  25. 9. 2010 8:24:03

Ztráta erekce během milování

Dobrý den. Chci se zeptat. Partnerovi je 48 let, já mám 35. Po půlročním bezproblémovém milování se nám stává, že během předehry vše ok, ale jen dojde ke styku, dva tři pohyby a partner ochabne. Jsem z toho nešťasntá, ptám se jej, zda dělám něco špatně, nebo jej už nevzrušuji nebo jestli má jinou ženu, jestli má psychický problém? Na vše odpoví, že ne a že neví, co se děje. Co s tím a jak se mám zachovat já? Dát tomu volný průběh? Může to být u něj věkem? Jsme tedy tajní milenci, partner je ženatý, vždy to fungovalo jako "zakázané ovoce", takže milování bylo krásné, divoké, spontání. Teď na něj nechci tlačit, takže aktivitu nechávám na něm, kdy má chuť hlavně on. Ttrvá to asi cca 3 týdny. Děkuji moc za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Skôr si myslím, že to môže byť psychikou. Možno je to na neho veľa cíti pocit viny voči vlastnej ženy, alebo je to stresom. Kde je pravá príčina, tak to najlepšie zistí on sám. Ak má problém aj s vlastnou ženou, alebo s inými, tak nemusí to byť len na psychickom podklade, i vek sa na tom podpisuje a rovnako nejaká fyzická porucha, na ktorú príde urológ/sexuológ po vyšetrení.

Komentáře uživatelů ...

25. 9. 2010 10:22:45
Je to nejspíš věkem. I muži mají (nejen své dny :), ale i - ) takový malý přechod kolem padesátky, kdy značně poklesne potence, ale dostaví se i závažnější zdravotní problémy. U mne to bylo krátce po překročení padesátky. Až v 55. se potence zase zlepšila, (dnes - 57 -jsem, řekl bych, "výkonnější" než mez 40 - 50, ale nechci se chlubit). Ať si váš partner hlavně hlídá váhu - tuk je nepřítelem testosteronu. Ale nejen kvůli potenci, hlavně kvůli srdíčku! (Zdeněk)
29. 9. 2010 22:49:34
Děkuji Vám za odpovědi. Kačenko, nevím, jak s jinou nebo jinými ženami, tvrdí mi, že jsem jediná, že i s vlasní ženou nemají už strašně dlouho sex. Mají celkem na svůj věk mladé děti, nemohli (žena) dlouho mít, pak až umělým oplodněním, v manželství je prý jen kvůli dětí ...... ale dívám se z odstupem, většině ženatým mužům to doma nefunguje s ženou a nerozvádějí se kvůli dětí :-)))). Zdeňku, nestrašte mne, že je to věkem, já jsem na vrcholu a nechci "strádat" :-)), s váhou problém myslím není, přítel je štíhlý a rekreačně sportuje(me). Přeji fajn dny.(Jana).
1. 10. 2010 0:42:59
Kačenka má pravdu,počas styku si Váš milenec uvedomuje ako ubližuje svojej manželke a svojej rodine a nemá silu tento vzťah s Vami ukončiť..
8. 10. 2010 14:20:57
A co zkusit nějaké přírodní tablety? Já nedám dopustit na butea superba. Erekce je pevná a vydrží. Ondra

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie