17763  26. 9. 2010 11:04:28

Opožděná menstruace a bolesti

Dobrý den, měla bych podobný dotaz jako spousta tady jak to čtu. Mám stálého přítele. Jme mladí a pohlavní styk máme často. (Zletilý). ATK nemám, jelikož mám nějaké zdravotní problémy. Chráníme se při každém styku kondomem. A ani se do mě po česku - neudělal bez ochrany. Ale náhoda je blbec a máme strach, že bych v tom mohla být. Menstruaci sem měla dostat 18.9. a dnes je už 26.9.
jsem docela ve stálém stresu. Před týdnem sem měla bolesti pod bříšku i v zádech (úplně normální příznaky, že by měla přijít menstruace na bolesti před menstruaci trpím i mývám lehké nezabarvené výroky, tak sem tomu moc nepřidávala a myslela si že to dostanu během pár dnů) jenže už je to týden a stále nic a já se dost bojím. Domníváte se že můj strach je oprávněný či nikoliv?
Moc děkuji předem za všechny reakce.
Naty =o(

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Veď sama píšete, že máte len chránený styk a že nikdy sa neurobil do vás, takže teoreticky by ste byť tehotná nemala byť. Ak aj napriek tomu vám inak pravidelný menzes mešká, tak logické je urobiť si tehot. test a odpoveď máte hneď. Ak do 7 dňoch vám menzes nepríde, vyhľadáte lekára, ktorý vás vyšetrí a poprípade menzes vyvolá. Menzes môže meškať aj z iných príčin ako len z tehotenstva.

Komentáře uživatelů ...

26. 9. 2010 13:21:30
Navrhujem Vam spravit si tehotensky test, aby ste obavy vyvratila alebo podporila, ak Vas boli v podbrusku, moze to byt aj prechladnutie a tym padom aj vynechanie menstruacie.
27. 9. 2010 13:09:29
ano neudělal, ani sme nechráněný styk neměli.. myslím styk s vyvrcholením. Bohužel někdy ten chtíč je větší. Vstoupil do mě na cca půl minuty.. poté vytáhnul. Spíše se bojím nějaké té kapičky. Těhotenský test si dělat nechci moc jim nevěřím. Právě prodělávám menší chřipku a jsem nastydlá. Na gynekologii půjdu ve středu protože mají ted dovolenku. A proto jsem narazila na vaše stránky. Děkuji za vaši odpověd. Myslím si že jednáme zodpovědně až na pár chvil které se mohou vymstít.. proto se ted bojím. Ale na druhou strany si myslím že je problém spíše v tom že jsem nachlazená?..

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky