17767  26. 9. 2010 13:08:09

Pocit v pochvě?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakému pocitu se blíží, když je penis v pochvě. Jestli to je něco, jako při přetahování předkožky přes penis. Protože, kdyby to bylo něco jako tření žaludu o ruku nebylo by to asi moc příjemné. Děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že vaginálny pohlavný styk je lepší ako masturbácia, ale to treba vyskúšať ako to budete vy vnímať vy sám.

Komentáře uživatelů ...

26. 9. 2010 13:43:11
isto je najpríjemnejšie vo vagíne, preto tam všetci chcú... a predkožka sa sťahuje ako potrebuje, všetko je tam vlhké a teplé... máš sa na čo tešiť
26. 9. 2010 15:03:12
Nač se ptát? Nejlepší je vyzkoušet si to živě.
2. 10. 2010 21:54:27
neboj, je to hodně příjemné,kdyby nebylo,tak by to lidi nedělali :-)).možná je ti to nepříjemné, protože honíš "na sucho", použij nějaký vhodný lubrikant,dá se koupit v drogerii úplně běžně.Jestli si to chceš zkusit "nanečisto",vezmi si plát molitanu,zevnitř ho namoč teplou vodou,namydli mýdlem a sroluj do tvaru těsného válce.Na svůj úd si nasaď prezervativ (bez něj to nezkoušej!!) a zasouvej do molitanové rourky jako do vaginy.Je to velmi věrohodné napodobení pocitu jako při souloži do pochvy,osobně vyzkoušeno v obojím :-).No a uvidíš, zda se ti to bude líbit.Já myslím že ano.Hlavně to nedělej bez kondomu,mýdlo by nepříjemně podráždilo penis.Hodně zdaru! :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie