17768  26. 9. 2010 13:31:05 - Petra Juráková

Nadostala sem to

Chtěla bych se zeptat, jestli s tím má někdo zkušenosti. Minulou neděli mě začalo být zle. Měla sem průjem a horečku a tak. Měla sem dostat i menstruaci, ale chytaly mě jenom malinké křeče v podbřišku, ale menstruace se nedostavila. Je možné, že nemoc ji mohla nějak zdržet? Děkuji za odpověď. Trápi mě to :'(

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Choroba môže cyklus ovplyvniť v zmysle jej omeškania, samozrejme pri vylúčení tehotenstva.

Komentáře uživatelů ...

26. 9. 2010 13:50:13
ano, je to mozne, menstruacia mozy byt ovplyvnena napr aj stresom, netrap sa tym mne sa vela krat stalo ze mi meskala aj 2-3 tyzdne. Ak by ti ale dlho neprichadzala (mesiac +) tak radsej zajdi za doktorom.
Petra Juráková
26. 9. 2010 13:53:25
Děkuji moc, protože jsem s přítelem ani nespala. Jen jsme se vždycky mazlili. Tak doufám, že v tom spíš není mimčo. Protože i při mazlení pár kapek ukáplo. I když né do vagíny. Na 99% to bylo na bříško.
Isabel
19. 3. 2014 22:41:30
Chcem sa spýtať, spomína sa tu, že stres môže oddialiť menštruáciu. Mám za sebou dost stresujúce obdobie 4 mesiacov,(už vtedy menštruácia meškala aj týždeň a viac)- rozvod rodičov, sťahovanie, nová práca, dosť málo som spala, ešte menej jedla...žiadne ovocie, samí cukor, málo vody, je možné, že menštruácia mešká v takom prípade aj prípadne mesiac? Som dosť citlivý človek na zmeny prostredia, nových ľudí (mama má nového priateľa, 2 mesiace sme uňho bývali v byte),málo som jedla, žiadne vytamíny... spojením toho všetkého, môže byť meškajúca menštruácia? Mám priateľa, ale pohlavný styk sme nikdy nemali, takže tehotenstvo vylučujem. Ďakujem IS.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky