17778  26. 9. 2010 16:55:09 - xy

Nemôžem dosiahnuť vrchol pri orálnom sexe

Dobrý deň. Som muž a mam problem s tým, že pri orálnom sexe neviem prist až k vrcholu. Predstava orálneho sexu ma vzrušuje, rovnako keď to vidím v televízii. Neviem, či mali partnerky doteraz zlu techniku, alebo je to vo mne, že sa proste nedokážem uvolniť. Viem však, že ma hrozne hneva, že som orgazmus pri orále ešte nemal, navyše je z toho sklamaná aj partnerka, pretoze sa s tym predtym nestretla. Sú typy muzov, ktorí toto nedosiahnu alebo na tom môžem zapracovat a zmeniť to? Viem len, že si to chcem takto užiť. Poradte prosim, vopred dakujem

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie každého muža dokáže táto technika sexu priviesť až k úplnému vyvrcholeniu. Skúste si dať na chvíľku pokoj a po nejakom čase sa o to znovu spontánne pokúste. Nie je dôvod, aby niekto z vás bol nešťastný, veď predsa existuje rada ďalších techník v milovaní, ktoré vás vedú k vyvrcholeniu. Nemusíte dosahovať orgazmus pri všetkým možných technikách milovania sa! To snáď nedokáže nikto. Každého vzrušuje a uspokojuje niečo iné, v tom sme výnimoční a svojskí a preto je to zaujímavé a s každým také iné.

Komentáře uživatelů ...

26. 9. 2010 17:49:57
Podľa mňa je to psychika. Veľmi to chcete a neviete a neviete sa uvoľniť. A skúste sa k vrcholu dopracovať iným spôsobom a ukončite ho tak ako túžite. Postupne čas oralu predlžujte.
26. 9. 2010 20:46:06
Spíš bych hádal, že chyba je v technice. V psychice chyba nebude, protože mít penis v něčích ústech a cítit, jak ho jazyk olizuje, je velice vzrušující. Partnerka však musí rty hezky obejmout předkožku pod žaludem a kmitat stejně jako při ruční masturbaci. Zřejmě se to dosud nenaučila. Jen to zkoušejte dál! (Zdeněk)
3. 10. 2010 16:35:44
dakujem za odpovede

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie