17782  26. 9. 2010 18:51:22 - kulich8

Předčasná ejakulace pŕi masturbaci

Dobrý den, je mi 17 let a mám dost problém s předčasnou ejakulací, sice jsem ještě neměl pohlavní styk, ale když masturbuji u nějakých fotek tak mi stači třeba pouze 1 minuta a to je dost málo. Bojím se, že až budu mít pohlavní styk, že budu hotový moc rychle a partnerka si to ani neužije :( . Prosím poradte co s tím, zkoušel jsem při masturbaci před vyvrcholením různé techniky ( př. těsně před výstřikem stlačit penis a ruzný blbosti s oddálením ejakulace ale spíše mi to je nepříjemné a nevím jestli to pomáhá)

děkuji za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Žiadnou predčasnou ejakuláciou netrpíte! Pri masturbácii sa ani o žiadnej predčasnej ejakulácii hovoriť ani nedá! Tá súvisí len s pohlavným stykom. V tejto oblasti ste začiatočník a trápite sa vecou, ktorá sa ešte ani len nestala. Aj kvalitnému pohlavnému styku sa musíte naučiť. Aj keď viete, čo asi robiť, je nutné sa zladiť s partnerkou. Vnímať jej potreby a potom budete vedieť čo robiť a dospieť k obojstrannému uspokojeniu.

Komentáře uživatelů ...

26. 9. 2010 19:18:42
Máte pravdu môžete mať problém, ale nie je to isté. Možná prekvapíte sám seba. Oplatí sa ale pri masturbácií nacvičovať oddiaľovanie ejakulácié. Pomôže to v budúcnosti. To stláčanie je tiež vhodné, ďalej technika ŠTART - STOP - pred vyvrcholením prestať so stimuláciou, počkať, ukľudniť sa a po chvíli pokračovať, a opäť pred ejakuláciou zastaviť. To zastavenie môžete robiť i stiahnutím svalov pánvového dňa ako keď stiahnete svaly aby ste zastavil prúd moču. Skúšajte, oplatí sa.
26. 9. 2010 19:40:21
Dobrý večer. Váš hlavní problém = nízký věk. Už se tu o tom psalo mockrát, stačilo by si projít rubriky "orgasmus", "ejekulace", "masturbace" atd. a něco si o tom přečíst. Např. to, že stačí-li při onanii 1 minuta, bude to při souloži delší, protože rukou člověk dokáže kmitat rychleji a účinněji než celým člověkem, dále že partnerku je nutno nejprve stimulovat hlazením, prsty, jazykem... aby vlastní spojení bylo už jen vyvrcholením celého aktu atd. (Zdeněk)
27. 9. 2010 9:31:43
Zkus masturbovat pomaleji a taky musíš umět odhadnout stav odkud se orgasmus nedá zastavit. Hon pomalu třeba 2 minuty těsně před stav kdy se blíží orgasmus , potom 3minuty pauza a tohle opakuj 20 minut. Jinak než trénováním to nejde vyřešit
27. 9. 2010 10:17:11
k 27.9.2010 9:31:43 : Z takového tréningu, zvláště v tak mladém věku, bych měl obavy, že si pokazí vlastní průběh sexu a později třeba bude mít problém s vyvoláním vlastního orgasmu. Ne, tazateli je teprv 17, ať raději takto neexperimentuja a snaží se raději uspokojit partnerku těmi způsoby, o kterých píši výše. Jistě se to oběma bude líbit. (Zdeněk)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie