17783  26. 9. 2010 19:18:14

Snížení chuti na sex u partnera

Dobrý den, s prítelem sem pul roku, sex sme meli vždy, když sme se videli i treba 5x za jeden den, byl stále pri chuti. Pak začal brat homeopatika, paradoxne když to nepotreboval na zvýšení potence, drive bral antidepresiva a chut byla nižší, jeho stav a chut se po tech homeopatikach, ale vyrazne snizila, zacal se sledovat, ma problemy se spankem-nespavost, je plactivejsi a tvrdi mi ze se mu zmensili varlata, takhle to je uz dva mesice, sex mame ale vetsinou se mu penis ztopori kdyz ho kratce oralne uspokojuju, byl i na mou zadost u psychiatra, ted nove u sexuologa, protoze se to s nim nedalo vydrzet, ja sem ale uz na pokraji sil, vikend probiha tak, ze si vzdy najde nejaky duvod, ze to s nim jde s kopce a ze se mu zmensuji varlata, ze neciti nic, nevim jak mu pomoci, budi me i v noci s placem, miluji ho, ale nevim jak dal....

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Z Vašeho popisu vyplývá, že homeopatika měla negativní vliv na jeho sexuální apetit, což u něj pravděpodobně podpořilo opětovné zhoupnutí do depresivní nálady: špatně spí, je plačtivý, maluje si katastrofické scénáře. Správně jste jej odkázala na sexuologickou a psychiatrickou péči. A odsud se on také v řešení situace bude muset odrazit. Vy, jako jeho partnerka jej můžete podpořit, nasměrovat, ale abyste mu zvládala být trvale nápomocná v jeho depresích, to není reálné. Povzbuďte ho k léčbě.

Komentáře uživatelů ...

1. 10. 2010 17:41:35
Nápis na hrobe hypochondra: "Ja som vám to vravel..." Nie, nechcem si robiť žarty, no poznám stav kedy ma všetko bolí,mám všetky symptómy akejkoľvek choroby, na akú si spomeniem, teda skôr si vymyslím. Áno, ak sa inak nedá, je potrebné vyhľadať odborníka, no aj partner môže značnou mierou takto depresívne založenému človeku pomôcť. Majte s ním strpenie a nedovoľte , aby prepadal myšlienkam " čo všetko mu je " , ale pozor, nemalo by to byť okaté, že sa mu snažíte jeho názory a pocity vyvracať. Zvolil by som priateľskú formu komunikácie a aj keď to doslova niekedy lezie na nervy, že doma počúvate samé ponosy na jeho zdravie, nie tak ešte v takejto delikátnej záležitosti, radil by som vám , aby ste boli trpezlivá. Vy budete preňho terapeut, za ktorým netreba chodiť do ambulancie.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy