17795  26. 9. 2010 23:41:08

V stoporení smeruje dole

Zdravím, chcem sa spýtať stojí mi trochu do dola, dá sa niečo spraviť, aby stál hore? Mám už 22r

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Už sme sa tomuto problému venovali opakovane, rovnako mnoho príspevkov je aj s fotkou, takže doporučujem si ich pomocou vyhľadávača na stránke vyhľadať a prečítať odpovede, možno vám to pomôže. Inak ak penis v erekcii smeruje dole, nie je až taká katastrofa, pokiaľ to uhnutie nie je pevné. Tým mám na mysli to, že aj keď smeruje dole, tak rukou môžete ľahko jeho zakrivenie kompenzovať a neprekáža vám to pri pohlavnom styku. Ak s tým problém máte, tak pomôcť vám môže len urológ. Ak sa skutočne jedná o peyronieho chorobu, tak tá sa vyliečiť nedá.

Komentáře uživatelů ...

27. 9. 2010 6:02:11
Ak vás to veľmi trápi a myslíte si že môžete mať problém pri styku určite sa poradte s urológom. Mierne zakrivenie nevadí, niekto ho ma viac niekto menej. Väčšie zakrivenia sa riešia chirurgicky. Na tejto stránke je niekoľko otázok s obrázkom s podobným problémom, skúste si ich vyhľadať a porovnať to s vašim problémom.
27. 9. 2010 6:25:11
Na těchto stránkách několikrát píší, že prohnutí do strany nebo vzhůru nevadí, ale směrem dolu prý znemožňuje pohlavní styk. Opravdu se tedy raději poraďte s urologem.
27. 9. 2010 9:25:35
Bez fotky nemůžem posoudit jestli je zakřivení fyziologické nebo jestli je to peyroniho nemoc

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie