17857  28. 9. 2010 22:11:34

Jsem normální, manžel je nevěrný!

Ahoj, přišla jsem na manželovu nevěru, vše jsme spolu vyřešili i když to bylo náročné ale můj problém tkví v něčem jiném: při souloži mi dělá velmi dobře, když si představím že můj muž to dělal s jinou a u toho mu říkám at´mě- s prominutím - ošuká jako ji. Mužovi to nevadí. Taky mu poskytuji orální sex, a přitom před tím jsem nemohla. Je to vůbec normální? Může to být i tím že jsem začala užívat antikoncepci, kvůli obsaženému estrogenu? Děkuji.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Antikoncepce častěji mívá tlumivější účinky na sexuální apetit, proto by se asi jednalo spíše o vzácnou souvislost.. Sexuální vzrušení je věc zázračně bohatá a různorodá. Do prožívání sexu se toho vejde tolik! Klidně i představa manžela, coby takového "samce". Opravdu to vypadá, že se událostí nevěry váš sex obohatil. Užívejte si to dle libosti. Jediné důležité je, aby Vás fantazie nijak netraumatizovaly. Pokud by měly tuto příchuť, opusťte je, nebo si je "předělejte" nějak ve svůj prospěch. Např. že právě Vám to manžel "udělá lépe než..."

Komentáře uživatelů ...

29. 9. 2010 5:30:47
Možná patríte medzi tých šťastných ktorej "nevera" manžela pomohla. Ak ste si ozaj všetko vyrozprávali a máte k sebe opäť dôveru, všetko z jeho strany skončilo tak si to užívajte tak ako píšete. Prečo nenormále? našla ste v sebe niečo nové, uvolnila ste myšlienky. Ak to má byť pre lepší a kvalitnejší vzťah a sex neriešte to.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy