17861  29. 9. 2010 9:36:43

Penis při styku a předkožka

Dobrý den, jestli jsem špatně zařadila tento dotaz, tak se omlouvám. Mám nového partnera. Je to můj teprve druhý. Můj první měl při pohlavním styku při erekci tu kůžičku na penisu stáhnutou, teda odkrytý žalud. V klidu, když mu nestál ho měl celý zakrytý. Můj nynější partner má žalud zakrytý i v erekci. Mám mu to nějak stáhnout při orálním sexu, nebo před zavedením? Vůbec nevím, můj bývalý to měl jinak. Děkuji. Petra 19 let.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, možno ste dotaz vložila veľmi dobre. Pokiaľ sa mu predkožka nedá pretiahnuť predkožka cez žaluď, tak skutočne môže ísť skutočne o fimózu, teda zúženú predkožku. Pokúste sa mu predkožku pretiahnuť cez žaluď, za normálnych okolností má ísť voľne preťahovať hore dole cez žaluď, keď je penis stoporený.

Komentáře uživatelů ...

29. 9. 2010 10:08:33
Váš nový partner má trochu dlhšiu predkožku. Nie je to žiadne vada. Vy kľudne môžete s ňou "narábať " ako chcete. Vášmu partnerovi to bude príjemné. Stiahnuť pri orálnom sexe tak ako to chcete vy a je to príjemné vám i jemu a pri zavádzaní je to i potrebné.
29. 9. 2010 13:43:33
Že je žalud skrytý i při erekci je způsobeno tím že má tvůj přítel delší předkožku. Pokud půjde bezbolestně stáhnout je vše v pořádku. Při kouření mu jí stáhni bude to víc prožívat. Při souloži se stáhne sama.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot