17863  29. 9. 2010 11:31:22

Pálení a svědéní tam dole!

Mám takovy problém, mám 14 roků a často mívám výtoky. Zrovna ted mívám bílý asi středně hustý výtok tam dole mě to svědí, někdy až nesnesitelně. Také mi poslední dobou bývá často špatně. Může to s tím souviset a mám to tam dole zarudlé a myslím, že tam mám i nějake výběžky co to může být? Ke gynekologovi nechci! Co je volně prodejné a mohlo by mi pomoct?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Máte vaginálnou infekciu, tú môžete mať kľudne aj bez pohlavného styku, zlá životospráva, špatná hygiena, nevhodné spodné prádlo, kúpaliská a podobne.... Je veľa spôsobov ako sa dá infekcie pošvy chytiť. Mala by si to okamžite povedať matke, tá pôjde s tebou k lekárovi, ktorí ti predpíše mastičku, ktorá ťa týchto problémov zbaví!

Komentáře uživatelů ...

29. 9. 2010 15:47:26
Podľa mňa to budú najskôr kvasinky.Skús si kúpiť napríklad canesten.Ku gynekológovi by som aj tak radšej zašla.Hlavne kvôli tomu,že tam máš nejaké "výbežky" Bolo by dobré,aby si tu uviedla aj to,či si už mala pohlavný styk.
29. 9. 2010 16:33:51
NE NEMĚLa sem panna
30. 9. 2010 13:22:03
bez ku gynekologovi budu to asi kvasinky ale ak to nebudes liecit spravne moze ti to prejst do chronickeho stadia cize to budes mat takto stale...ver mi ze to nechces...ja som to mala zoparkrat a uz ten tyzden co trva liecba je neznesitelny takze utekaj k doktorovi

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie