17884  29. 9. 2010 22:07:14 - dendy03

2 měsících miminko chce už stát

Dobrý den. Mám 2 měsíční holčičku a když ji dám ruky tak mi je chytne a zvedne se a postaví se na nožičky a drží se na nich. Jde vidět, že už má velkou sílu a strašně se ji to líbí a vyžaduje to abych ji pomahala se zvedat na ty nožky. Ale chtěla bych se zeptat zda to není nebezpečné? Je totiž ještě vlastně miminko, tak se bojím zda si tím nemůže nějak ublížit (mám na mysly problémy s klouby nebo páteří)? Zda mi tedy můžete říct jestli ji můžu takhle zvedat nebo ne. Mockrát děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, nie je to veľmi vhodné, jej kosti ešte na státie nie sú vyvinuté a dostatočne pevné, takže nedoporučujem to. Vyhýbajte sa tomu, aby sa za vašej pomoci dostávala do tejto pozície. Aj tak sa mi nechce veriť, že dieťa v dvoch mesiacoch by bolo niečo takého schopné. Priznám sa v živote som to ešte nezažila. Denne v poradni máme 2 mesačné detičky a nie sú toho schopné.

Komentáře uživatelů ...

dendy03
30. 9. 2010 20:12:00
Děkuji za radu. Vim ze se tomu tezko veri, ale opravdu se uz stavet chce a proto jsem chtela radu odbornika, zda muze ci nikoliv. Tak jeste jednu dekuji.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí