179  4. 1. 2009 12:10:18

Predčasná ejakulácia a návšteva špecialistu

Dobrý deň, mám menší problém, začal som sexualne žiť s priateľkou a prvých 5-10 krát bolo všetko v poriatku užívali sme si tak pol až 3/4štvrte hodinu, ale zrazu z ničoho nič, keď začne po chvíli pridám a začnem cítiť, že ide už vyvrcholenie. Neviem v čom je problém, či to je iba malý problém, že sa to urovná, alebo mám naštíviť špecialistu?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nemyslím, že by to bol až taký veľký problém, nebojte sa všetko sa dá riešiť. Stav, ktorý popisujete sa odborne nazýva predčasná ejakulácia, nie je to nič závažné a dá sa na tom popracovať. Pre začiatok postačí ak znížite citlivosť penisu a to použitím prezervatívu aj kľudne dvoch ak jeden nepostačí a špeciálneho gélu na zníženie citlivosti. Tento špeciálny gél si kúpte len v lekárni, nie cez internet, alebo v sexshope a vždy ho použite spolu s prezervatívom, lebo ak by ste ho použili bez kondómu, tak môže negatívne ovplyvniť citlivosť vašej partnerky. Skúste tento spôsob a ak ani toto nepomôže, tak v takom prípade, pri pretrvávaní spomínaných problémov vyhľadajte sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie