17920  30. 9. 2010 23:19:32

Zmena v ejakulaci

Při masturbaci jsem si všiml, že drive jsem mel ejakulaci a nasledne potom orgasmus, ale nyni je tomu zcela opacne, že nejdrive prodelam orgasmus a teprve potom zacnu strikat.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Orgazmus a ejakulácia samotná sú súčasné deje, ktoré u muža prebiehajú pri vyvrcholení. To znemená že bez ejakulácie nie je ani orgazmus a naopak, samozrejme ak muž nemá nejaký problém napr. pri retrográdnej ejakulácii k výronu semena nedochádza vôbec, ale k pocitovému vnímaniu vyvrcholenia áno. To či pocitové vnímanie príde o niečo skôr ako samotný výron, alebo tesne po tom, na tom skutočne nezáleží.

Komentáře uživatelů ...

1. 10. 2010 3:51:07
Uvedené je veľmi súbežné, ťažko niekedy rozoznať čo je o sekundu skôr a čo neskôr. Nie je to žiadna choroba. Stáva sa to.
1. 10. 2010 6:10:24
Příteli, neuvedl jste svůj věk, ale hádám, že jste v pobertě nebo krátce po ní. Nevšiml jste si i jiné změny, že dříve byl ejakulát jek průsvitné mydlinky kdežto teď už je to správné bílé nasládlé semeno? Nyní se vám to správně synchronizovalo, takto to má být u dospělého - napřed orgasmus, pak výstřik. Někteří muži toho využívají jako antikoncepci - stihnou vytáhnout penis z pochvy těsně po orgasmu, aby vystříkali mimo, ale je to metoda značně nespolehlivá a mnohé dítě jí vděčí za to, že přišlo na svět. :(

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie