17937  1. 10. 2010 16:24:05

Gyntima

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli můžu použít vaginální čípky gyntimu forte na obnovení pH, zda to nevadí, pokud se snažíme o miminko? Mám takový bílý výtok, který nesvědí ani nezapáchá, nic nedělá. Děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
A ako viete, že máte narušené pH v pošve? Výtok u ženy je prirodzená vec. Pokiaľ vám nespôsobuje žiadne problémy, tak nie je nutné si do pošvy nič vkladať. Pokiaľ dodržiavate hygienu, tak to úplne stačí. Ak si chcete zachovať imunitu v pošve, tak radšej voľte probiotickú stravu a berte lactobacilla.

Komentáře uživatelů ...

2. 10. 2010 15:53:28
Jednou jsem měla Candidu, ale ted beru lyzát na podporu imunity, take od té doby ji nemám. Hygienu dodržuju. Ale před tím, než jsem měla přítele, tak sem měla průhledný výtok, a teď bílý ale nic nedělá. Jednou mi doktorka našla streptokoka, tak se obávám jestli tam není znova. ATK už neberu a spíme bez ochrany. Asi zvolím laktobacila. děkuji.
Kacenka [Porodní asistentka]
3. 10. 2010 10:49:42
Pokiaľ nemáte problémy, tak je to fyziologický výtok, ktorý tam byť musí a nie je nutné si do pošvy stále niečo vkladať. Prehnaná starostlivosť je tiež na škodu.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky