18039  5. 10. 2010 7:32:07

Stále kontaktuje bývalú!

Prosim poradte mi co mam robit. Asi pred dvomi rokmi som sa dozvedela, ze manzel ma priatelku. Ked som mu na to prisla, manzel slubil, ze prerusi s nou vztah a dame opat dohromady nase posramotene manzelstvo. Ja ho mam napriek vsetkemu stale rada a tak som sa rozhodla mu dat druhu sancu. Manzel s priatelkou sa prestal stykat a my sme si k sebe nasli opat cestu.Co ma ale stale trapi, je to, ze manzel neprestal s nou komunikovat prostrednictvom mailov a smsiek. Vzdy ked na to pridem uzna , ze to nie je spravne, alebo sa na nieco vyhovori preco jej pisal(narodeniny,sviatok), slubi ze uz jej nenapise.Prejde mesiac, dva a na vypise z telefonov je opat jej cislo(on nevie, ze ho poznam.)Nevola jej len pise smsky.Niekedy je to len dve tri za mesiac, niekedy aj viac.Najhorsie na tom je , ze ta jeho priatelka je obvodnou lekarkou jeho mamy.Takze najnovsie sa vyhovarana to, ze sa informoval na zdravotny stav mamy (u predchadzajucej lekarky to nikdy nerobil).A vcera som na vypise opat videla jej cislo.Ja uz neviem co mam robit.Mam sa s nim opat o tom porozpravat? Ako mu mam vysvetlit, ze toto jeho pisanie ma velmi zneistuje a jednoducho to neviem tolerovat.Preco mi stale slubi, ze uz jej nenapise a napriek tomu to poza moj chrbat robi.Zda sa mi to velmi necestne a neuprimne.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Přechodnou případně platonickou nevěru překonat lze. Podmínkou k tomu ovšem také úplné přerušení vešekerých kontaktů s bývalým partnerem, milencem. Vaše požadavky na Vašeho manželka tedy rozhodně mají své opodstatnění. Neměl by ji kontaktovat ani na svátky, narozeniny. Při potřebě informovat se na zdravotní stav své matky by Vám o plánovaném kontaktu mohl říct. Dobře jste udělala, že jste o tom s partnerem mluvila, mohli jste si vyjasnit, že i smsky pro jednou přeruší. Ale nepřerušil. Ideální by bylo dospět do stavu, kdy nebudete muset do výpisu vůbec chodit. To by ale vyžadovalo od Vašeho manžela opravdovou spolupráci - na což to tedy ale aktuálně nevypadá.

Komentáře uživatelů ...

5. 10. 2010 8:34:08
Nechápem ako můžete takéhoto chlapa stále lúbit? Je jasné že Vás stále podvádza a s tím ani nehodlá prestat, majte sa trosku rada a rozvedte sa s ním. Na svete je tolko chlapov, co Vás budú milovat ... nečakajte na zázrak, ten sa nestane. Chlapi sú prasatá.
10. 10. 2010 21:09:37
a co sou ženy?
19. 10. 2010 12:13:29
Nemyslím si že by vás podváděl,ale dostatečně si neváží toho,že jste mu odpustila.Máte můj obdiv,že to takhle dlouho zvládáte!! Já bych mu pohrozila,že jednou se dozvím o komunikaci a odejdu,pak by to chtělo dodržet! At to začne brát vážně ,pokud si vás stále váží,věřím,že se chytí ,,za čumák,, a dá pokoj. Pokud ne ,stejně byste s ním nebyla šťastná,on život v tomhle presu není život ,ale trápení. Hodně štěstí:-)

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy