18040  5. 10. 2010 8:15:16

Predkožka, obriezka, preťahovanie a ostané fámy

To co sa tu uz deje okolo uchylnych mamiciek co "pretahuju" chlapcom predkozky a celkovo vsetky tie kraviny okolo zuzenej predkozky tu uz nabralo gigantycke rozmery. po technickej stranke, ked neberiem v uvahu horsie vykonatelnu hygienu. Čo realne zuzena predkozka komplikuje alebo comu brani pri pohlavnom styku, pri ejakulacii a oplodneniu zeny? Nech sa na to pozeram akokolvek tak nicomu zo spominaneho. Je to fáma, nebolo by na case prestat s oblbovanim ludi

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Fáma to rozhodne nie je. Je to váš názor, ďakujeme za príspevok.

Komentáře uživatelů ...

5. 10. 2010 8:45:47
Vy si dovedete představit pohlavní styk s nestáhnutelnou předkožkou? Já těžko. Možná, že by se nakonec, při dobré lubrikaci, případně použití krému, vyvrcholení a elekulace dossáhlo, ale bylo by to neuspakojivé a snad i bolestivé. Víte co? Zkuste si něčím, třeba leukoplastí, zafixovat předkožku nahoře a pak masturbujte. Jak se vám to bude líbit? (Všichni pediatři a urologové, kteří chlapce s fimózou trápí obřízkou, jsou podle vás hlupáci?)
5. 10. 2010 10:44:12
Nas maly mal tiez problemy so zuzenou predkozkou,stale mal zapalenu predkozku a muselo to byt riesene chirurgicky.odvtedy uz nemame problemy.a ta dotycna pani doktorka je velmi dobra odbornicka,velmi dobre malemu zoperovala pipik a keby ste videli ako mal maly zlepeny pipik tak by ste mozno mali iny nazor!!ale je to vas nazor.
5. 10. 2010 13:21:29
Ak vám môžem poradiť dajte si do google - fimóza - a pozrite si fotky. Pochopíte v čom majú títo chlapci problém.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí