18062  5. 10. 2010 15:52:09 - manga13

Každodenní bolest a hlavně počas styku

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je mi 23 let a jsem půl roku po porodu a od té doby mně při každém pohlavním styku bolí břicho. Zhruba tam, kde kde končí manželův penis (bolí to, když do mě naráží). Navíc mně už několik měsíců bolí podřišek i vaječníky (denně - ne moc, ale bolí). Moje gynekoložka, když jsem jí prosila o vyšetření, mi řekla, je to normální (že může být čípek po porodu citlivější, ale půl roku?) a máme být s manželem při souloži opatrní, a odmítla mě vyšetřit. Musím říct, že manžel je opatrný, ale ať vyzkoušíme kteroukoliv polohu bolí to. Před porodem jsem nikdy takový problém neměla. V těhotenství mi "posunovali" dělohu, protože mi tlačila na močový měchýř a museli mě cévkovat. Může něco z toho být příčina těchto bolestí, nebo mám vyhledat jiného gynegokola? Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Po porode dokonca až rok trvá telu, pokým sa vráti do povodného stavu a všetko sa ustáli. Takže áno, možete mať tieto problémy aj pol roka po ňom. Samozrejme je vždy nutné pacientku najskor vyšetriť a potom stanoviť diagnózu, či je to "len" tým porodom, alebo tam može byť aj nejaký iný problém. Preto ak to lekárka bez vyšetrenia uzavrela, tak osobne by som vyhĹadala iného lekára. Pokiaľ sa vyšetrením nič nepotvrdí, tak treba akceptovať fakt, že to tak u vás je a že je nutné byť opatrný avyhýbať sa veľmi hlbokým vnikaniam.

Komentáře uživatelů ...

25. 10. 2010 8:48:30
Možem mať ovuláciu 10 DC sprevazdanú ružovým výtokom 2 dni a bolesťami? Cyklus každých cca 5 týždňov
Kacenka [Porodní asistentka]
25. 10. 2010 16:45:18
Može to tak byť, overí vám to buď lekár ultrazvukom alebo si skúste jeden mesiac urobiť ovulačný test, či je tomu skutočne tak.
26. 10. 2010 8:57:06
Dobrý deň, už 2 deň 10 a 11 DC som si našla ružový výtok u pošvy, ale objavý sa vždy len pri stolici. Čo to môže byť. Mam e-coli v pošve myslite, že je to ono.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky