18125  7. 10. 2010 9:47:04

Kontryhelový čaj a otěhotnení?

Dobrý den jsem po dvou ZT, nyní jsem se na internetu dočetala o kontryhelovém čaji, že je vhodný při ženských obtížích apodobně zajímal by mne váš názor na tento čaj, zda je vhodné ho používat, chtěla bych aby mé tělo bylo dobře připraveno na další těhotenství, chtěli bychom se začít snažit tak za půl roku. Dále beru vitamíny a kys. listovou tak zda je vhodné pít i tento čaj?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nepoznám tento čaj ani som sa zatiaľ s tým nestretla, že by ho lekári doporučovali. Ale pokiaľ ste si o ňom získala dostatočné informácie, tak uškodiť vám určite nemôže a za pokus to rozhodne stojí. Vy ale s otehotnením problém nemáte, u vás je problém donosiť plod do termínu pôrodu. Po dvoch až troch samovoľných potratoch je vhodné genetické vyšetrenie, rovnako imunologické vyšetrenie a vyšetrenie na infekčné choroby, lebo aj tam môže byť príčina potratov.

Komentáře uživatelů ...

8. 10. 2010 9:37:19
ja som ho pila myslim ze ti nemoze uskodit, ale neviem posudit ci mi nejak pomohol =) ale je dobry chutovo
26. 1. 2011 18:11:42
mámtaké dotaz jsem po dvou zamlklých těhotenstvích, vždy kolem 6-7 týdnu.nemám problém s otěhotněním ale po každé kyretáži mi zůstanou v děloze nějaká rezidua, jednou jsem byla na revizi podruhé ( což je ted) mi moje gynekoložka řekla že mě nechce honit na 4 kyretáž (revizi)podotýkám, že jsem ještě nerodila, a řekla mi že to zkusíme vyřešit kontryhelovým čajem, tak nevim.Osobně bych se raději vyhla 4 revizi DD, jsem zdravotní sestra a bojim se třeba septických komplikací.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk