1814  6. 4. 2009 20:35:05

Pohlavný styk s kondómom

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či môže niekto otehotnieť, keď mi vyšla z penisu predejakulačná tekutina do kondomu, ale ten kondom som si dal dole z penisu a nasadil som si druhý, ale keď som si nasadzoval ten druhý tak som sa dotkol penisu, ale nasadzoval som ho naopak, potom som si to všimol, tak som si ho nasadil správne som ho ešte radšej utrel rukou. Ruka bola čistá! Potom sme ešte mali sex. Môže niekto otehotnieť?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Za týchto podmienok určite nie. Trochu nechápem, prečo ste si ten prvý kondóm nenechal. Veď je určený práve na to, aby zachytával ako predejakulačnú tekutinu, tak spermie. Takže si ho pre druhý krát kľudne nechajte nasadený a dáte ho dole až po ejakulácii. Treba však poznamenať, že predejakulačná tekutine môže obsahovať malé množstvo spermií, ale aby sa dalo vôbec uvažovať o možnej gravidite, tak by ste musel penis zasunúť do pošvy partnerky a nie len dotknúť sa kondómu.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie