18253  11. 10. 2010 19:56:10 - kacccenka

Dva krát styk s kondómom, tehotná?

Dobrý večer. Chcela by som poprosiť o radu: S priateľom sme mali styk, chránený kondómom a pred ejakuláciou ho aj tak vytiahol. Po výmene prezervatívu sme mali styk druhýkrát, no nejako sa mu kondóm počas neho zvliekol tak, že ostal len po žaluď. Neejakuloval znova, ale bojím sa trošku, či nemôžem byť tehotná. Ak niečo po prvom styku ostalo na jeho penise a dostalo sa to do kontaktu so mnou? Ďakujem Vám veľmi pekne.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie, podľa mňa sú vaše obavy úplne zbytočné a že tehotná byť nemáte z čoho. A ešte ani nie je dôvod sa obávať gravidity, keďže asi ešte vám ani menštruácia nemešká a nemáte ani iné príznaky tehotenstva, je to tak?

Komentáře uživatelů ...

11. 10. 2010 20:57:46
Ja si myslím že nie. Pretože to semeno už bolo na dennom svetle a spermie vtedy odumrú , a aj tak to semeno musí hlboko dostreknúť.Takže ja myslím že nie.
20. 10. 2010 20:41:08
Ďakujem...zatiaľ ani nie..som trochu neistá, ale...upokojili ste ma...bol to dvanásty deň..a zdá sa, že mám problémy s ovuláciou...teda...aspoň minulý cyklus som ju nemala...a teraz neviem...či bola ...či nie..idem ku gynekológovi...a uvidí sa..problém bude s dozrievaním vajíčok...:( ten styk bol totižto 12.deň...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky