18340  14. 10. 2010 13:12:21

Nepociťujem orgazmus, som muža

Dobrý deň, mám 27 rokov a pri ejakulácii nepociťujem orgazmus. Viem, že sa to niekomu môže zdať nepochopiteľné, ale ejakulácia sa nerovná automaticky orgazmus. V puberte pri ejakulácii som s orgazmom nemal problém, až sa mi podlamovali kolená, ale postupom času sa orgazmus vytratil. Mám častý pohlavný styk, mal som viac partneriek, nemám žiadne sex. traumy z detstva, ale orgazmus nemám. Neviem, či je to spôsobené psychikou, alebo čím. Stretol sa niekto s niečim takým?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie ste určite jediný. Aj keď s erekciou a ejakuláciou problém nemáte, ale je normálne, že niektorí muži popisujú, že ten pocit, čo prichádza s orgazmom proste necítia. Je to dosť veľký terapeutický oriešok a obávam sa, že cez internet to nebude možné riešiť. Je nutné k tomu nie len vyšetrenie ale aj úvodná konzultácia s odborníkom (urológ a psychológ), ktorý by po tomto rozhovore s vami mohol prísť na možnú príčinu, prečo už neprežívate orgazmus ako pred tým.

Komentáře uživatelů ...

14. 10. 2010 13:44:43
Vzpomínám si: Zamlada, když jsem třeba na zábavě či jiné příležitosti vypil dost vína, nebyl problém s erekcí - po víně stál jak kolík, ale taky tak necitlivý. Styk trval dlouho, pak jsem vytekl, ani jsem nevěděl, jak. Naštěstí jsem i v tom "povznesení" měl tolik odpovědnosti, abych použil kondom. Předpokládám ale, že to váš případ není, že byste souložil opilý. Neberete třeba nějaké léky, které tlumí citlivost? Určitě to konzultujte s lékařem. Zdeněk.
14. 10. 2010 14:18:15
žiadne lieky neberiem, citlivosť je dobrá, erekcia 100%, ejakulácia tiež silná, ale pocitovo ju nijak zvlásť neprežívam. Môže to byť neurologické, urologické, psychologické?
14. 10. 2010 16:20:03
Z těch tří oborů, co jmenujete, bych vyloučil urologii - tam chyba nebude, když to stojí a stříká. Nejspíš neurologický problém, ale to už je jedno, navštivte třeba sexuologii, on to už doktor upřesní a určí, komu z nich ten problém patří. Přejí úspěšnou léčbu. Zdeněk.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie