18418  16. 10. 2010 20:46:51

Orgazmus muž vs žena

Dobrý večer, chcem sa opytat s priateľom ked mame pohlavny styk, tak on ma vyvrcholenie do dvoch minut, a k tomu ja nemozem dosiahnut orgazmus teda aspoň nie normálnym sposobom cez pošvu, ale ked mi dráždi klitoris, tak som hotová do 5minut a potom ked s tym prestane tak orgazmus nedosiahnem, ale ho len predstieram a to je takto asi už 3roky bojím sa mu povedať, že som nikdy nedostala orgazmus cez posvu ani pri nom ani pri byvalom priatelovi. Jednoducho normálnym sexom ja orgazmus nedostanem. Je to normalne ako by som to mohla zmeniť? Lebo to predstieranie mi uz moc nejde. Inak mam 24rokov a uz dve deti ak by to s tym malo niečo spoločné. A ked mam polohu ze som hore na nom strasne rychlo sa zadycham do dvoch minut a uz nevladzem dychat a pritom ani nefajcim. Dakujem za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Už si myslím, že sme o prežívaní a dosahovaní orgazmu popísali viac než dosť. Takže ja vás poprosím použite buď vyhľadávanie v pravom hornom rohu, kde po zadaní kľúčového slova nájdete rovnaké dotazy ako máte vy sama. Partner žiadny problém nemá, netrpí žiadnou predčasnou ejakuláciou, len sa vy dvaja musíte zladiť, aby ste boli obaja spokojní. Sex nie je len romatickou prechádzkou, často krát sa človek zapotí a zadýcha, to chce kondičku :-), tak ak nevládzete, tak musíte hlavne vy na tom popracovať!!!

Komentáře uživatelů ...

16. 10. 2010 21:15:42
Dobrý večer,, pár príspevkov do zadu sme na takýto podobný príspevok odpovedali,, nie,, pokial ste do teraz nedosiahli vaginalny orgazmus je možné že ho ani nedosiahnete,,, niektoré ženy jednoducho nikdy nedosiahnu taký orgazmus,, neviem či sa to da nejako ovplivnovať,,, ale pokial to za celý váš sexuálny život (do teraz) nešlo,, asi to nepôjde...
16. 10. 2010 21:56:59
Jste oba naprosto v pořádku, jak váš přítel s orgasmem do 2 minut, tak i vy, když orgasmus máte jen po stimulaci klitorisu. Vaginální orgasmus mají jen některé ženy, bývá spíš později. Po styku, nebo i při něm se nechte od přítele na klitorisu stimulovat, můžete dát i v rámci předehry před stykem. Orgasmus nepředstírejte, místo toho si ho nechejte dělat od přítele ruční stimulací. Rychlý orgasmus u přítele je zcela normální, nejde o žádnou poruchu. Dobu jde prodloužit nácvikem, ze zdravotního hlediska je ovšem lepší takto rychlý orgasmus. Nácvik - nejlépe masturbací, stimulujte ho a při blížícím se vyvrcholení přestaňte. Po určité přestávce zas stimulujte, před vyvrcholením přestat. Takto 3-4x, naposledy mu ho vyhoňte tak, aby vystříkal. Postupným nácvikem jde dobu skutečně prodloužit, není ale zdravé jít zas do extrému. Nácvik k prodlužování v druhé fázi nacvičujte při souloži. Masturbační cvičení na partnerovi provádějte v době, kdy sama nechcete styk.
16. 10. 2010 22:04:25
Jednoduchá pomoc: Přítelovi neříkejte, že jste dříve orgasmus jen předstírala. Řekněte mu, že jste zjistila, že ten, kdy vám stimuluje klitoris, je lepší, sinější. Je prostě báááječně dlouhý. Musíte na to jít trochu s reklamou.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie