18440  17. 10. 2010 21:41:29 - kwiky

Bolesti při pohlavním styku

Dobrý den, muj problem zacal pred rokem, s přítelem jsme dva roky, ja jsem s nim začala sexualní život. Po roce v lete jsem dostala poprve kvasinky, a belavy výtok, dostala jsem na to tabletky a kvasinky byli pryc, jenze od ty domu nemohu spat s pritele, nejenom ze pri zasouvani to silene boli, po styky mne otecou pysky ze nemuzu ani chodit, zatim co pritel tvrdi, že penis klouže krásne, mne tam jen dře každy druhy styk končí pláčem a ja uz jsem vycerpana gynekolog samozrekmne neví. Vyskoušela jsem uz ruzne tabletky, masticky. Prosim mate nekdo takove zkusenosti?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že u vás problém môže byť aj psychicky podmienený. Tým, že sa vám pár krát stalo, že sa objavili nepríjemné pocity a bolesti, tak sa vám v hlave podmienene vytvoril blok a zároveň aj strach. Pokiaľ po gynekologickej stránke ste už v poriadku, tak by ste nemala mať pri styku problémy, asi je to len psychický blok, nedostatočné uvoľnenie a nedostatočné zvlhčenie. Skúste používať lubrukačný gél.

Komentáře uživatelů ...

21. 10. 2010 12:34:30
to si nemyslim, gel jsme pouzivaly, a i kdys pritel rika ze tam "klouze "jak po masle, ja citim pravy opak...
Kacenka [Porodní asistentka]
21. 10. 2010 21:17:08
No tak už vám neviem potom viac pomôcť.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie