18484  18. 10. 2010 21:16:59 - AshelyV

Odložení menstruace

Dobrý večer, užívám HA Chloe. Chtěla jsem si odložit menstruaci z důvodu dovolené, takže jsem vybrala všech 21 aktivních tablet, 7 bílých neaktivních tablet jsem přeskočila a ihned jsem začala užívat aktivní tablety z druhého balení. Dnes jsem si vzala právě 14. aktivní tabletu z druhého balení. Teď už bych ale chtěla dostat menstruaci, co mám udělat, abych ji v nejbližších dnech dostala? Jak mám pokračovat v užívání tablet? Kdy dostanu další krvácení? Ještě bych se chtěla zeptat, jestli si mohu krvácení odložit i víckrát, třeba dvakrát za sebou? Děkuji a přeji hezký večer.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Antikoncepci doberte až do konce. Pauzu uděláte až po dobrání všech 21. tablet. Můžete klidně užívat několik balení po sobě, třeba 3 měsíce a pak udělat 7 denní pauzu a opět 3 měsíce užívat.

Komentáře uživatelů ...

16. 2. 2011 6:51:53
Dobrý den, mám podobný dotaz. Chtěla jsem se zeptat zda si menstruaci můžu odložit v případě, že jsem dobrala své první balení vůbec. Takže pokud si po těchto prvních 21 antikoncepčních dnech můžu s klidným svědomím začít brát další aniž by proběhla 7 denní pauza..A není to špatně že jeden měsíc tím pádem nebudu menstruovat? projeví se to nějak v příštím měsíci?

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky