18489  18. 10. 2010 22:35:33

Kedy budem mať normálny ejakulát?

Dobrý deň, už asi mesiac ma trapi problem s farbou ejakulátu najprv to bola krv, po 2 dnoch to preslo (aj ked stale to nebolo ono) a v urcitych intervaloch sa to opakovalo. Navstivil som urologa asi pred 4 dňami, ktory ma vysetril spravil všetky mozne sona a povedal, že som zdravý ako ryba. Ako u niekoho ide krv z nosa mne ide do ejakulátu. Predpisal mi akurat lieky proti zrazaniu krvy. Momentalne mam hnedy ejakulat. Ani neviem ci to je stara krv alebo co. Kedy to prejde? Urolog povedal, ze ked to neprejde do 3 mesaicov mam sa ukazat. Mne sa to nezda normalne ze teraz budem mat vkuse farebny ejakulat. Ďakujem za odborne rady.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
To hnedé je stará krv, takže telo potrebuje časť, aby sa toho celého zbavilo a ešte sa hnedý ejakulát objaviť po krvácaní môže, ale vy už vlastne nekrvácate, je to len stará krv. Pokiaľ ste bol u urológa a ten na vás nenašiel nič patologické, tak buďte len trpezlivý a riaďte sa radami od vášho lekára. Ten má s takými problémami lepšie skúsenosti ako my tu.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie