18490  18. 10. 2010 23:08:33

Těhotenství a cysta

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Mám asi měsíc po poslední menstruaci, dělala jsem si asi deset testů, různých značek a vždy vyšel pozitivní. Šla jsem tedy k lékaři. Ten v děloze nic neviděl, že to může být velmi brzy, ale našel mi tam cystu 3 cm. Vzal mi krev na potvrzení těhotenství. Výsledek krve byl pozitivní, ale říkal, že mám přijít až za 14 dní a dávat pozor, kdyby přišlo krvácení, že neví a může se jednat i o mimod.těhotenství
Chci se prosím zeptat, jedná se podle krve o těhotenství nebo může být výsledek krve ovlivněn tou cystou?
Děkuji moc za odpověď..A.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Škoda, že ste mi nenapísala hodnotu HCG z krvi, to by mi veľmi pri odpovedi pomohlo. Nie cysta výsledok ani baby testu ani testu krvi neovplyvní. Tehotná na 100% ste, len teraz treba počkať a tehotenstvo potvrdiť v maternici a nie mimo nej.

Komentáře uživatelů ...

9. 9. 2011 20:36:58
Dobrý den,mám podobný problém.Měsíčky mám nepravidelné,dělala jsem si několik testu a pokaždé mi to ukáže,že jsem těhotná,dnes jsem byla u lékařky pro potvrzení a ta na ultrazvuku bohužel nic neviděla,pouze nějaký vak,ale ten byl prázdný,pouze černá barva a velikost toho vaku je 1,3 cm a ještě se jí ukázal nějaký červený otazník,o kterém neví co to znamená.Mám počkat do čtvrtka,kdy mám přijít ještě jednou na ultrazvuk a na odběr krve a když to bude stejný,tak prý půjdu hned na sál.Chce mě poslat na sál a neví co to je?Celkem divný postup.Před prvním těhotenstvím jsem měla také cystu po té jsem byla těhotná,ale bohužel jsem musela jít na výškrab,protože miminku přestalo tlouct srdíčko a po nějaké době jsem znovu otěhotněla a mám zdravého chlapečka.Chtěla bych se zeptat zda je možné aby se tento postup opakoval a jaký máte pocit z toho co jsem napsala?Moc Vám děkuji za Odpověď N.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk