18609  21. 10. 2010 22:53:01 - pacientka

Liečba clostilbegytom

Dobrý večer, mám otázky týkajúce sa lieku Clostilbegyt. Potrebujem vedieť, či počas, alebo niekoľko dni po jeho dobratí môže byť týmto liekom ovplyvneny vysledok ovulacneho testu, ďalej ma zaujíma, či ovulacia moze /po dobrati na 9.den cyklu/ prist vždy len medzi 11-15 dnom cyklu, alebo sa moze stat, že pride napr.na 10.deň cyklu. A este by som chcela vediet, ci ovulacia po Clostilbegyte moze
nastat aj samovolne, alebo sa vzdy musi vyvolat podanim Pregnylu. Ďakujem velmi pekne za odpoved.























































































































Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie podanie Pregnylu nie je vždy nutné. Ovulácia môže prebehnúť aj bez jeho podania a len pri užívaní CC (clostilbegyt). U každej ženy ovulácia môže prebiehať v iný deň. Za ideálnych podmienok je to v strede jej cyklu. Ale nie je ničím výnimočné, že príde o niečo skôr alebo zase neskôr. Na lepšie sledovanie ovulácie vám pomôže meranie Bazálnej teploty, alebo urobením si ovulačných testov. V jednom cyklu aspoň 2 až 3 testy sú nutné. No najlepšie vám ovuláciu potvrdí tzv. folikulometria, teda ultrazvukové vyšetrenie.

Komentáře uživatelů ...

23. 10. 2010 18:08:35
Také jsem brala Clostilbegyt.Otěhotněla jsem druhý měsíc užívání.Ovulace proběhla i bez Pregnylu,16.den cyklu,kupovala jsem si ovulační testy.
7. 12. 2010 17:39:59
a co clostyl pri nepravidelnom cykle? ked mam menzes raz za 2 mesiace ma zmysel ho uzivat?

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk