18628  22. 10. 2010 19:02:33 - adhel

Bílí, někdy žlutý výtok

Už nekolik let mam mimo menstruaci bílý někdy až žlutý výtok a v pochve vypadá, tak trochu jako hleny ale krome toho zadne potiže, nemam zadne paleni, řezani, svěděni prostě nic a čim jsem starši tim ho přibývá a někde jsem četla, že to muže byt i stravou (sladkosti) je to pravda? Jestli ne co mam dělat ke gynekologovi se bojim jit?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ nemáte žiadne problémy a dokonca ešte ani pohlavným životom nežujete, tak si osobne myslím, že nie je čo riešiť a ten výtok, čo máte je normálny, fyziologický sekrét, ktorý tam byť musí. Ak sa objavia problémy, tak až potom bude nutné vyhľadať pomoc lekára. Nie každý výtok je zlý a musí sa liečiť!!!

Komentáře uživatelů ...

adhel
22. 10. 2010 19:09:23
a to jsem zapoměla fakt smrdí jako tvaroh a to mě štve ze všeho nejvíc protoze ja to citim ostatni asi ne ale mi je to dost nepřijeme prosim pomozte
23. 10. 2010 23:54:51
pro adhel: vypadá to na kvasinkovou infekci, nejsem lékař, ale mám své zkušenosti! Bohužel v tomto stadiu byste k lékaři měla jít a dostat čípky,případně antibiotika!! A co se týká mléčných výrobků, pijte a jezte více jogurty, kupte si lactobacillus, četla jsem, že sladké by se mělo omezit..
26. 10. 2010 10:27:27
Ahoj, mám to samé, ty čípky mi moc nepomáhají, možná na chvilku. Některé jsou i bez předpisu. A já taky věřím, že kdybych se tak necpala sladkým, tak to pomůže.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky