18665  24. 10. 2010 3:22:16 - Katka.P

Je můj strach z otěhotnění oprávněný?

Dobrý večer. Jsem sedmnáctiletá studentka a přesto že děti miluju tak vlastní si nemohu dovolit. Mám přítele (18), jsme spolu necelý rok. On má rád souložení (což je u mužů normální) a rád by to měl třeba i několikrát denně, kdežto mě by to stačilo klidně jednou za měsíc. I tak se mu snažím vyhovět kdy chce (dokonce i při menstruaci nebo když nemám prášky, to do mě ale nikdy nevstříkne). V létě jsem měla vážné problémy se spodkem (nějaké bakterie) a už dva roky trpím chronickým zánětem močového měchýře. Cca 14 dní zpátky u nás řádila střevní chřipka a mě bylo asi týden na zvracení. Myslela jsem že je to k té chřipce protože zvraceli i spolužáci i rodina. Jenže mě taky už několik týdnů dost bolí hlava (což jsem přisuzovala mé epilepsii, v poslední době zhoršené-má rád když jsem při milování trochu opilá takže si o některých víkendech kupujeme nějaké pití). Ve středu jsem dobrala prášky a ve čt mi měli začít menstruace. Začli mi v pátek v noci. Normálně je mám velmi silné, ovšem teď jen opravdu slabé, a navíc spíše do hněda. Dnes je neděle a já už téměř nekrvácím. Problém je, že mne dnes strašně bolí břicho. Mám křeče kolem žaludku a cítím že mám tvrdší břicho než normálně na pravé straně kousek pod žaludkem. Může to znamenat těhotenství?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ ATK beriete ako máte a neurobila ste v ich užívaní žiadnu chybu, nezvracala ste ani nemala prujem a ani ste nebrala iné lieky, ktoré by účinok ATK mohli znížiť, tak tehotná by ste byť nemala. Dokonca tvrdíte, že partner do vás nikdy neejakuluje, tak sa nemáte čoho obávať. Pokiaľ sa chcete presvedčiť, tak si urobte test. osobne si myslím, že je dôsledok vašich zdravotných problémov ako črevnej chrípky a že ešte nie ste celkom v poriadku. V čase takýchto problémov by ste rozhodne nemala mať pohlavný styk a ak trpíte chronickými zápalmi močových ciest tak styk pri menštruácii je úplne nevhodný!!! Ak to partner nechápe a aj tak po vás vyžaduje styk, tak buďte rozumná a riešte to!!!

Komentáře uživatelů ...

24. 10. 2010 10:32:43
zakupte si v drogerii těhotenský test za pár desetikorun a hned budete moudřejší. s jistotou vám to může říct jen lékař po vyšetření krve
24. 10. 2010 14:26:36
keby si namiesto opíjania sa a súloženia študovala takéto problémy by si určite nemala..
24. 10. 2010 19:24:39
viem ze sa nto nepytas ale co to mas za imbecila ze ta nuti do sexu ked mas chronicke zapaly a do alkoholu ked mas epilepsiu?a ty si tiez normalna ze s takym chodis?
24. 10. 2010 20:48:44
ten sebec ťa zničí,takýmto spôsobom ťažko zmaturuješ

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky