18681  24. 10. 2010 17:54:11 - miosa1979

Vřídky a puchýřky

Dobrý den, potřebovala bych poradit, mám nového přítele, který měl opar na rtu. Provozovali jsme orální sex, já jsem dostala horečky 39 a začalo mi bolet v krku a cítím bolest při močení, trpím na záněty močových cest tak mi to nepřišlo divné, ale objevili se mi na genitáliích nějaké jakoby vřídky, nebo puchýřky bolavé, mám jich tam asi šest, také mi bolí uzlina v levém třísle. Do toho jsem akorát dostala menstruaci. Na internetu jsem se dočetla spousty šílených možností, tak začínám mít docela strach. O co se může jednat? Může to být jen k horečce, nebo opar genitálií, nebo snad něco horšího? děkuji za radu M.F.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Bez vyšetrenia nie je možné stanoviť správnu diagnózu. Pokiaľ vám nepohol internet a názorné obrázky a fotografie, ktoré môžete porovnať so svojím problémom, tak ako náhle vám skončí menštruácie je nutné vyhľadať gynekológa nechať sa vyšetriť. Môže sa jednať o genitálny herpes, pokiaľ je to bolestivé a hnisavé, alebo o kontagiózne muluskum, či kondylómy, tie obvykle nebolia a sú to v podstate bradavičky.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie