18698  25. 10. 2010 2:08:25

Do 5 minútach som hotový!

Keď som začal s priateľkou pred dvomi rokmi sexualne žit, nepripisoval som ejakulácii do 5 minút veľkú pozornosť. Myslel som, že nie som len vytrenovaný a že to časom príde. Avsak teraz už spolu aj žijeme, sex mavame častejsie a napriek tomu moja ejakulácia je veľmi skorá (do 5 min). Stane sa to aj vtedy, ked som v ten den masturboval. Stane sa to skratka vzdy. Dost ma to trapi, hlavne kvôli partnerke. Žiadne kremy ani podobné veci som neskusal, velmi tomu neverim. Je mozne, že je problem v hlave, ale mozno aj nie. Rozmyslal som nad prestrihnutim uzdicky u urologa.
Za akukolvek radu budeme vdačný.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Z medicínskeho hľadiska nemáte žiadny problém a rozhodne netrpíte predčasnou ejakuláciou, ale ak chcete predĺžiť pohlavný styk, tak skúste metódu "Štart a Stop". Natrénujte si to pri masturbácii a až potom to vyskúšajte s partnerkou. Takto sa naučíte ovládať svoje vzrušenie a oddialite svoje vyvrcholenie/ orgazmus a tak zabezpečíte aj väčší pôžitok pre partnerku. O týchto metódach a tréningu ovládania sa a riešeniach problému s "predčasnou ejakuláciou" sme sa v našej poradni venovali pomerne veľa krát, tak si skúste prečítať staršie odpovede.

Komentáře uživatelů ...

25. 10. 2010 14:34:53
Normálně muž ejakuluje rychleji než za 5 minut. Řada mladých mužů ejakuluje do minuty, někdy i před zavedením penisu do pochvy. Nad jednu minutu nejsou o předčasnou ejakulaci. Průměrná délka soulože se uvádí 2 minuty. 5 minut je dosti dlouhá doba. Vůbec nejde o předčasnou ejakulaci. Pokud potřebuje partnerka delší stimulaci, ať si to zajistí jinak - stimulací před souloží, nebo po ní. Stejně mnoho žen nezná vaginální orgasmus a dospějí k němu jen drážděním klitorisu. Doba pak je rozumně kratší, nemusí to být ani 5 minut. Zkuste při souloži zapojit i ruce a bude po problému.
25. 10. 2010 15:14:11
Už stárý pan Jaroslav Vojta říkal, že muž má 12 pohlavních údů: 10 prstů, 1 jazyk + ten dvanáctý, ten nejméně spolehlivý :D Tak je zapojte do práce a nejen na klitorisu. Vyzkoušejte si, kde všude je vaše partnerka citlivá - boky, prsa... ona sama vás navede tak, aby byla spokojená.
25. 10. 2010 17:40:36
ved samozrejme,ze to tak cele dva roky robime :) ze pouzivam ruky na stimulaciu klitorisu pri sexe :) nastastie to mame tak,ze partnerka ma aspon klitorialny orgazmus.lenze teraz sa uz pomaly naucila mat aj vaginalny.lenze na ten jej treba viac casu...och,je to zacarovany kruh. ale dakujem teda ;)
25. 10. 2010 21:20:05
Můžete zkusit po proniknutí do partnerky nějakou chvíli neprovádět pohyby. Partnerku při tom stimulovat na klitorisu. Soulož (pohyby) začít až po pár minutách. Ale 5 minut styk je krásná doba, každý muž zejména mladý to nedokáže. Stejně je řada žen, které vaginální orgasmus vůbec neznají. Celkově vaše sexualita funguje nadprůměrně dobře, časem může ještě přijít zlepšení. Nechtějte výkony podle pornoherců, ani není důvod užívat nějaký znecitlivující gel na penis nebo dokonce přestřihávat uzdičku. Rozumný urolog by se vám to snažil rozmluvit.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie