18721  25. 10. 2010 17:08:58

Při sexu se starší nebo vyšší holkou to nejde!

Zdravím všechny
mám takový dotaz nikde jsem to tu nenašel, takže jsem první asi co se ptá:
je mi 23, partnerek jsem měl za život už fakt hodně, a proto jsem si během toho všiml jedné věci: vždycky když mám určitý typ holky - buď starší (teď jsem měl 38 let ženskou a netřeba vykladat detaily ehm "aktu") a nebo když je holka vyšší (jak má tak nad 176cm - já mám 183cm) tak prostě tak nějak mi nefugnuje úplně jak by měl - jakože nemám problémy uplně katastrofální - vždy se nějak dostanu kam mám,ale není to ono - buď trvá než se zvedne atd. Kvalita erekce není uplně jak by měla být. atd. Na druhou stranu, vždy když mám holku nižší, nebo mladší, tak nemám problémy žádné, je jasný že to je psychikou,ale myslíte si že to je vrozene prostě? něco v podvědomí co určuje jaká partnerka je pro mě a jaká ne? Upřímně to nedokážu ovlivnit prostě-a není to vsugerované nijak-a ani nebývám vědomně nervózní - (jakoby by měl frajer svoji hlavu někdy. Dík za odpovědi

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Máte pravdu v tom, že to je psychické. Ako keby ste fungovali podľa princípu, že žena má "navrch" keď je vyššia alebo staršia. Vtedy máte možno pocity nedostatočnosti. Tieto pocity nemusia byť vedomé a zjavne ani nie sú. Tiež zohráva úlohu aj to, do akej miery partnerke dôverujete. Pre pohlavný styk je to neuveriteľne dôležité, aj keď si to mnoho ľudí neuvedomuje. Staršia žena Vám tak môže evokovať niečo, kde sa hanbíte a tak sa to prejaví aj vo Vašej výkonnosti. Niekedy stačí si sám pre seba povedať,že daná žena je s Vami, pretože sa jej páčite a dodá Vám to vyššie sebavedomie. Ale aj tak by vo Vašom veku už takéto pocity nemuseli vôbec vychádzať na povrch, keby ste ostali len pri jednej partnerke, pri ktorej budete pracovať na dôvere a vzťahu ako takom v celku.

Komentáře uživatelů ...

25. 10. 2010 17:16:15
Jestli to nebude tím, že ty partnerky střídáš častěji než ponožky. Dva lidé se při tom přece musejí napřed sehrát, naučit se, jak si mají navzájem vyhovět, a to nějaký čas vždycky trvá. A taky mít k sobě nějaký vztah, to potom ta snaha po souhře přijde sama.
26. 10. 2010 18:53:25
Jo to bude nejspíš přesně jak to říkáte- že dostanu pocity že má holka navrch a tak nějak to ve mně zapracuje takhle.... Ono by to dávalo smysl i kvůli tomu, že nemám rád polohy kdy holka na mě sedí a nebo jinak je ta aktivní a já jsme ten pasivní... vždy musím být já ten kdo "pracuje"... spolu s tím stářím a výškou, asi prostě potřebuju mít vždy navrch (ale fakt mě to ani nikdy nenapadlo nad tím uvažovat-prostě se to někde vzalo ve mně... každopádně díky za radu;)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie