18792  27. 10. 2010 14:07:23 - onlyhope

Strach z pohlavného styku

Dobrý deň. Mám taký problém ,mám strach mať s priateľom normálny pohlavný styk a bojím sa že nikdy nebudem môcť byť s niekým šťastná a naplno s ním žiť ak budem mať z toho strach.Ako veci take okolo toho v pohode,ale predsatava z toho že má isť do mna je pre mna odporná. Mávam z toho niekedy aj zle sny,že ma niekto znásilnuje alebo že on je ku mne odporný. Mohla by som sa spýtať ako sa toho strachu z toho zbaviť, alebo je to len to že ten chalan ma už nepritahuje. Ďakujem.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Podle Vaší přezdívky vidím, že jste pár dotazů výše již něco o Vašem příteli napsala. Pokud je ve vztahu takovýto závažnější problém, skoro nejde současně začít spolu žít i sexuálně. Je pravděpodobné, že Vaše vnitřní zábrany budou dalko silnější, než to, že jste ještě panna. Do ničeho se určitě nenuťte a radila bych Vám nejdříve vyřešit Váš vztahový problém. Potom se teprve můžete uvolnit a užít si i tělesnou intimitu: nejdříve nekoitálně, mazlením, postupně prsty. Styk si odlozte na později a i potom na to jděte pozvolna. Když sama na sebe budete tlačit, nic nezmůžete, ba naopak: Vaše tělo se bude jen tím víc bránit.

Komentáře uživatelů ...

27. 10. 2010 15:17:08
Taky jsem v podobné situaci nedávno byla, věř mi, že je to hlavně o tobě samotné, co ty k němu cítíš, a hlavně, jak mu věříš...nejhorší bude, že budeš muset bojovat sama proti sobě, až poté jak si ujasníš, co vlastně chceš a jak to chceš a jestli jsi na to všechno dostatečně připravená, tak poté bude vše v pořádku a budeš štastná a nad takovýma věcma nebudeš už vůbec přemýšlet;)Máš myšlenky více pesimistické, to je pochopitelné, dnešní svět je zkažený a asi jsi ta, která méně věří i tomu světu co je v něm...moje rada jest...popřemýšlej co vlastně chceš, jestli ti za to ten kluk stojí...kluci jsou potvory, ale jsou i ty výjimky, třeba máš zrovnaa ty toho pana výjimečného, se kterým budeš štastná, stačí VĚŘIT;):-)... ale jestli nejsi na nové věci ještě připravená a je ti z nich úzko, tak se do ničeho nehrň, život je ještě dlouhý;)
onlyhope
27. 10. 2010 18:14:06
ano a smiem vedeiť vek? :) to žemyslim pesimisticky to ano :) ale ja to zle skôr beriem srandovne...ale toto je fakt že si to musím ujasniť lenže to chce čas :) a ten moj priatel on povedal že počká kolko bude treba lenže ja sa toho fakt bojim :)pisala by som aj mozno konkretne coho ale neviem ci smiem :P :)
27. 10. 2010 18:56:49
Mě je 19 let a tobě?Pesimistický pohled na svět...to je kus toho strachu, který v sobě dusíme...ano můžeš se zeptat konkrétně na cokoliv chceš;)pokusím se odpovědět, zda-li to bude v mých silách:-)
onlyhope
27. 10. 2010 19:36:09
ja mam 17 :) skúšal ist priatel do mna (bože citim sa trapne)no a bolelo to nwm ci to bola ta panenská blana alebo čo alebo ja neviem preto sa to bojim skúšať a radšej tak na to pravdupovediac kašlem :) a ku gynekologovi nechcem ísť :)
28. 10. 2010 9:56:53
Na tom není nic trapného, když o tom někomu mluvíš nebo píšeš(kor holce), to je uplně běžná a normální věc;)Když jsem to já zkoušela s přítelem poprve, tak mě to bolelo při prudkém nárazu nebo při úderu do nějaké stěny, ale myslím si, že to byla ta panenská blána.Ve tvém případě pokud jsi nekrvácela a tak moc jak říkáš tě to bolí, tak ještě pan.blánu máš.Ale není pravidlem aby každá holka krvácela, některá třeba vůbec nekrvácí;)Nejhorší ale je, když to ukončíš aa nechceš pokračovat při milování, protože tě to velmi bolí...musíš zatnout zuby a vydržet, to se nedá nic dělat, věř že to pak bude stát za to;):-)Tvůj přítel ale nesmí být surový a musí pomalinku, jistě to nebude problém a pochopí to.Taky stále říkám proč my holky musíme všechno odserinkat:-D...
onlyhope
28. 10. 2010 12:47:35
:D no ano presne tak to tam citm...a viem že sa pri tom môže krvácať a nemusí...lenže mne je to nepríjemné ked ma to boli,nedá sa to nejako inak ? Je pravda že gynekolog ju može odstrániť nejako? :)
28. 10. 2010 13:32:23
Ano je možnost i ta, že můžeš zajít na gyndu a tam ti ji lékař odstraní, ale myslím si, že jsme stvořeny na to, abychom byly my ty silné, silnější než muži a nějakým způsobem jim to také dokázaly.Třeba je toto zrovna jeden ze způsobů;)Podle mě tento zákrok odstranění podstupují jen ty, které jsou fakt velmi slabé a nemají vůli...myslím si, že je mnoho horších a nepříjemnějších věcí, než je tato;)Ale je jen pouze na tobě co uznáš za nejvhodnější;)
28. 10. 2010 17:33:06
ja si myslím, že ten zákrok podstujú ženy nie "veľmi slabé a nemajúce vôľu" ale tie, ktoré tú panenskú blanu majú veľmi hrubú! To nie je o slabosti ale o fyziologickej predispozícii. Je to podľa mňa veľmi zriedkavý jav a možno sa to prihodilo práve tebe, ktovie. A inak panenská blana je hneď pri začiatku vaginálneho vchodu (možno ju budeš vidieť aj v zrkadielku) A nemusíte ísť do toho hneď, stačí sa len tak "hrať" a keď to príde príde, keď nie, nie. Aby bolo na začiatku čo najmenej stresu. Tak prajem veľa šťastia! :-*
onlyhope
28. 10. 2010 17:33:46
:) a nevieš nahodou akym sposobom sa to odtranuje?:) ano asi by bolo lepsie keby som to zvladla sama :) si velmi zlata :) dakujem ti :)
onlyhope
29. 10. 2010 10:27:04
ako boli myslene tie zábrany žesu daleko silnejsie? :)inak velmi pekne dakujem :)
29. 10. 2010 13:14:03
Tak jen co jsem slyšela, tak by se o to nějak postaral tvůj gynekologický lékař či lékařka...nevim koho máš;)Ale opravdu si myslím, že je to lepší nechat to na přírodě;)Myslíš si, že pod rukama doktora budeš ve větším bezpečí?Myslím si, že nebudeš...Je to jen na tobě, držím pěsti plné štěstí:-)
PhDr.Burdova [Psycholog]
29. 10. 2010 14:18:45
Ano, vysvětlím: Podle mého názoru, na vašem problému s milováním teď hrají více roli problémy ve Vašem partnerském vztahu, než samotný fakt, že máte ještě zřejmě neporušenou panenskou blánu. Začátek intimního života chce pohodu, jemnost a ohleduplnost ze strany partera. Také pocit, že on je ten pravý. Radila bych Vám tedy si na vše ještě dopřát dostatek času.
onlyhope
29. 10. 2010 17:51:56
Dakujem vám veľmi pekne ujasnili ste mi nejaké veci :) som vám veľmi vdacna :) dakujem :)
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy