18807 27. 10. 2010 18:27:37

Strach před HIV po píchnutí se něčím

Dobrý den, byly jsme s dcerou o prázdninách na výletě a dcera se na nádraží píchla o něco špičatého. Neměli jsme čas studovat co to bylo, spěchali jsme na autobus, pak jsem zjistila, že dcera tam v noze má vpich od něčeho. Mám s dcerou raději zajít na testy HIV, nebo to mám nechat být? Žádné problémy zatím nemá

Kacenka Kacenka [Porodní asistentka] - Tak od údajného incidentu počkajte minimálne 3 mesiace. Testy robené skôr nemajú veľký význam.

Komentáře uživatelů ...

28. 10. 2010 15:53:04

ahoj no myslím že ta nepoteším ale aj keby si s dcerou šla k lekárovi nieje isté že jej niečo ako HIV zistí lebo nie jeden doktor ti povie že pozitývne HIV sa dá zistit až o niekolko mesiacov neskor po infikovaní niekedy je to pol roka niekedy až rok su ktomu potrebne opakovane testy ale urcite odporučam ist k doktorovi je lepsie predíst nejakej infekcií

Operace neproběhla úspěšně.

Healthy & Rich, s.r.o. © 2019 (3.0.6305.15317)