18826  28. 10. 2010 11:32:56

Strach ze sexu

Dobrý den, pred 3 az 4 mesici jsem mela pohlavní styk, ale nepamatuji si to, protoze jsem byla opila. Byl to muj první styk. Ted mam pritele, s kterym bych to rada provozovala. Na jednu stranu chci a na druhou stranu se strasne moc bojím. Vzrusuje me kazdou chvili co u nas spi, ale neco me tahle ktomu, že nemužu. Pomozte mi prosim. Predem dekuji za odpoved.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Smíšené pocity z očekávání prvního milování jsou úplně přirozené, zvláště, jste-li mladá. Je dobré je registrovat a dát se jimi vést. Přestože již své "poprvé" máte za sebou.. Tehdy jste byla opilá, vše probíhalo tak trochu mimo Vaši vědomou kontrolu. Ke svému začátku s Vaším přítelem tedy přistupujte se stejným respektem sama vůči sobě, jakoby to Vaše poprvé bylo nyní.

Komentáře uživatelů ...

28. 10. 2010 14:50:09
myslimze tvoje pocity su normlane kedze si ten prvy ani enpamatas tak to je akoby si bola este panna...na tvojom mieste by som povedala terajsiemu pratnerovi o tvojich pocitoch nech vie co ta trapi a potom to vyriesite spolocne...hlavne sa zamysli ze coho sa presne bojis ci otehotnenia(to zaistite ochranou), alebo ze to bude boliet(mozno bude mozno nie ale ver mi ze citlivym pristupom sa to da prekonat)a logicky si zdovodni ze nie je coho sa bat...prve razy nebyvaju uzasne ale dalej sa to bude len zlepsovat...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy