18839  28. 10. 2010 17:42:53

Kŕče pri masturbácii

Dobrý deň, mám 13 rokov a chcel by som sa vás opýtať, že pri masturbácii sa mi nedá dosiahnut vystreknutie. Tak tiež keď masturbudem, tak po chvilke zacnem dostavat krce je to prosim vas nejaký problem? Za odpoved vopred dakujem.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Osobne si myslím, že kŕče čo máte, že je práve váš orgazmus, pokiaľ je to príjemné alebo teda nie je to nič bolestivé. K ejakulácii sa dopracuješ, len si na to musíš chvíľu ešte počkať.

Komentáře uživatelů ...

28. 10. 2010 18:23:40
Zdravím tě. Vystříknutí - ejakulace - nedosahuješ proto, že ještě nemáš vyvinutou předstojnou žlázu. To ve 13 letech není žádné neštěstí, někdo dospívá rychleji, někdo pomaleji a vůbec to není vada. Důležité je, jestli při tom dosáhneš orgasmu - pocitového vyvrcholení, takové to příjemné brnění, po kterém vzrušení končí a penis měkne. Nejsou to náhodou ty "křeče (slovensky: krče)"? Jestli jsou příjemné, tak je to všechno v pořádku. Určitě za pár měsíců dohoníš v tělesném vývoji ty některé kamarády, se kterými by ses rád srovnával. A hlavně si nepřipouštěj myšlenku, že ti, kteří jsou už teď ve třinácti "chlapštější", jsou i lepší a dokonalejší. To vůbec není pravda. (Zdeněk)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie