18870  29. 10. 2010 19:17:52

Může masturbace rozproudit pohlavní žlázy?

Když mi bylo 13 - 14, dost mě mrzelo, že jsem méně vyvinutý. Pak jsme se s kámošem bavili o masturbaci. Já to doma zase jednou zkusil a zalíbilo se mi to asi za 2 dny zase a pak už pořád. Asi za 2 měsíce mi prvně vyteklo a pak už začaly i chlupy víc růst a za dalších pár měsíců, když jsem zařval, tak to přeskočilo a už to začlo být dobrý, taky ten orgasmus byl silnější a po něm příjemné uvolnění, to předtím nebylo. Já si myslím, že to bylo tím, že jsem pravidelně proháněl žlázy a roztrénoval je. Teď ale máme ve skautském oddíle taky 14-letého kluka, mám dojem, že se trápí pro to, co já dřív. Mám mu prozradit, jak si má takhle jednoduše rozběhnout žlázy? A nebude to divný, když mně už je 16?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Masturbácia s pohlavným vývinom veľmi nesúvisí, teda tým chcem povedať, že to že niekto bude masturbovať, tak len vďaka tomu sa z neho mužnejších chlap rozhodne nestane. Ak chete niekomu radiť, tak to je už len a len na vašom slobodnom rozhodnutí, k tomu naše požehnanie nepotrebujete!

Komentáře uživatelů ...

29. 10. 2010 19:23:08
Masturbace s pohlavním vývinem nesouvisí. Ve 14 u tebe probíhala puberta, k pohlavní vyspělosti by došlo i bez masturbace. Masturbace je spíš projevem toho, že se blíží pohlavní vyspělost. Ve 14 chlapec o masturbaci poučen je. Nepotřebuje rozhodně žádné zaučování formou společné či vzájemné masturbace. Tím bys porušil zákon a vystavil se riziku trestního stíhání. Nejde jen o soulož, ale zakázané s nezletilými jsou jakékoli sexuální aktivity. Sexuální poučení nech na skautském vedoucím. Můžeš se poradit s ním. Rozhodně hocha do ničeho nezaučuj.
29. 10. 2010 19:35:23
Ne, masturbovat neučí kluky nikdo, ani ve škole, ani vedoucí. Dospělí ale můžou o těchto otázkách poučit. Tj. masturbaci zmínit, ne předvádět. Tohle poučení nech na dospělých, neřeš to.
29. 10. 2010 19:41:13
Jen mu to poraď. Budeš si moci započítat dobrý skutek. :DDD

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie