18953  1. 11. 2010 12:40:03

Půl roku po rozchodu!

Dobrý den.
Je mi 20 let a jak už nadpis může napovědět, jedná se o rozchod. Před dvěma roky jsem potkal dívku, byla o rok mladší. Chodili jsem spolu ven, povidali si a nakonec jsem se do sebe zamilovali. Byla to má první láska. To co jsem prožíval bylo něco nového a bylo to krásné. Vím, že z její strany to bylo stejné, bylo to jako v "pohádce". Pak ale začaly vyplouvat první problémy. Mou zálibou byly výlety,hory a také jsem chtěl společně trávit víkendy,ale ona ani jedno se mnou nezdílela. Hory ji nebavily, víkendy trávila s rodinou ikdyž s něma byla, mimo školu a mimo mě, celý týden.
Samozřejmě jsem ji na to řekl svůj názor a tím jsme se vždy dostali do nějake pře. Vyvrcholilo to tím,že mě podvedla. S klukem o kterém mi řekla, že je "jen" kamarád. Potom říkala ,že to co zažila se mnou už s nikým nezažije, že udělá vše proto aby bylo lépe. Odpustil jsem ji. Každopádně také díky mě a mým narážkám bylo jasné, že dřív nebo později se rozejdeme. Stalo se,já se trápil a ona si do měsíce našla nového přítele, s kterým se asi po měsíci zase rozešla. Pořád s ní udržuji kontakt, píší si s ní a chci se vrátit ikdyž vím,že už by to nešlo,ale vzpomínám na doby kdy nám bylo tak pěkně.Ona mě má ale stále v hrsti.
Ať napíše cokoliv,já se ji nedokážu vzdát. Proto se ptám jak z toho ven? Studuji vysokou školu, mám dobré kamarády, rodinu a o holky taky nouzi nemám. Dalo bylo se říci,že jsem štastný kluk. Ale už nemám hrdost a půl roku klid v hlavě. Všichni říkají, že ta pravá příjde a že zapomenu,ale co do té doby? Co když nepříjde a co když to byla ona? (Ikdyž o to asi pochybuji)

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Hovorí sa zíde z očí, zíde z mysle... Vám však stále ešte z očí nezmizla a preto si živíte pekné spomienky. Spomeňte si ale aj na veci, ktoré také príjemné neboli. Ako Vám bolo,keď Vás podviedla? Je to žena, na ktorú by ste sa vedeli spoľahnúť a plne jej dôverovať? Ak chcete zistiť, či neexistuje ešte nejaká iná "tá pravá", tak tým novým dámam musíte dať šancu. Prestaňte si vypisovať a živiť si fantázie. Aj keď zo začiatku to bude ťažké, tak sám po čase zistíte, že je lepšie mať "živú" ženu ako predstavu, ktorá sa určite nestane tak, ako to máte Vy vysnívané.

Komentáře uživatelů ...

1. 11. 2010 20:11:50
Moc Vám děkuji za odpověď. Postavím se k tomu konečně jako chlap! Počínaje dneškem 20:15:)
13. 11. 2010 20:37:38
ahoj,mam podobny problem...tiez som pol roka po rozchode s prvou laskou (boli sme spolu 3 a pol roka). Podviedol ma niekolkokrat. Napriek tomu na neho neviem stale zabudnut, trapim sa,chyba mi. Presne viem,ako sa citis a co prezivas. Prerus s nou kontakt,inak sa z toho nikdy nedostanes...drzim palce
21. 11. 2010 22:39:32
A co ty? Ty jsi kontakt přerušila..?:)

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy